неделя, 31 март 2013 г.

За срещата!

Здравейте, приятели!

Не знам за вас, но аз вече много се вълнувам за предстоящата Национална среща. Нямам търпение да видя стари познайници, както и да се срещна на живо с тези от вас, с които само сме си писали. Сигурна съм, че ще е едно прекрасно изживяване!

Та по повод тази среща аз съм си намислила да направя повечко АТС, за да мога да раздам на всички. Само се надявам да ми остане време. Сега като се разболя малката и нищо не мога да свърша, защото се занимавам 24 часа в денонощието с нея. Малката душица за пръв път боледува и на мен ми е много тревожно. Но все се надявам, че ще смогна да понаправя малко повечно АТС-тата, пък да видим какво ще излезе! Аз вече съм си подготвила едно, което ще е за общата размяна в събота. Именно него ще ви покажа днес. То разбора се е правено с дистрес мастила, както и с едно ново печатче, което Мигито ни подари на софийската среща. Очаквайте утре да ви разкажа по-подробно за изработката на малкото талисманче, с което украсих АТС-то :)




Това АТС направих, ползвайки прекрасните цветове от предизвикателството на Тони, за това ще го включа там.

Прекрасна неделя на всички
Ем

12 коментара:

  1. АТС-то е чудесно.И много исках да ти кажа ,че когато гледам видео-урочетата страшно ми харесва звуковото оформление::Бързо оздравяване.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, миличка! Дано наистина бързо ни мине, та да може пак да помага на мама да снима клипчета :)

      Изтриване
  2. Чудесно е! Аз също се вълнувам за предстоящата среща и съм сигурна, че ще си изкараме супер. А на теб пращам кураж и съм сигурна, че малкото слънчице ще се възстанови бързо за да не ви тревожи повече. Прегръдки и за двечките :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. То ще е голямо събитие! :))))
      А дано, да се оправяме вече, че трети ден сме с температура!

      Изтриване
  3. Страхотно АТС - много нежно и ефектно в тези прекрасни цветове!
    Ще се оправи детенце - не се притеснявай, наистина е много тревожно всеки път, когато боледуват - гушкай го повече и ще ви е по-лесно и на двете!:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ми е мъчничко и нали ми е за първи път само се тревожа! но ето, че с много гушкане, много кърма и малко лекарства, днес вече сме по-добре! :)

      Изтриване
  4. Сигурна съм, че ще си изкарате страхотно на срещата. Догодина живи, здрави, ако е на други дати, непременно ще дойда и аз. :)
    Да се оправя бързо малката душичка!
    АТС-то е много нежно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О,дано наистина и догодина да има! Ще се радвам много да се видим на живо :)

      Изтриване
  5. Ем, великолепно е! Много се радвам, че цветовете са донесли вдъхновение и за направата на АТС, чудесно се е получило! Благодаря ти, че се присъедини още веднъж към моя празник!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Прекрасни цветове! много нестандартна комбинация, но като пробвах много ми хареса :)

      Изтриване
  6. Много ми харесват цветовете! И аз нямам търпение да се съберем. Исках да подготвя АТС-ки и аз, но още не съм започнала, а то наближава...както винаги за накрая!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, Тони, ако не се правят в нощта преди да пътуваме просто няма да е същото! Аз винаги съм така, все си казвам "има толкова много време, ей сега почвам" и на края да видиш как в последния възможен момент седя по нощите и майсторя ;)

      Изтриване