четвъртък, 21 март 2013 г.

Авантюра Първа... част първа

                                                                     За Силвето

Може би вече знаете за Авантюрата на ShMe. Ако не, значи много сте пропуснали и непременно трябва да се отбиете на това прекрасно местенце! Аз прочетох за Авантюрата преди доста време и веднага ме грабна като идея, но чак сега смогнах да завърша моя проект и да ви го покажа. Разбира се, изчаках и няколко дена, за да съм сигурна, че ще е изненада и когато пусна това, албума вече ще е при Силвето.

Това което изработих е специално за Силвето. С нея никога не сме се виждали, но тя е един прекрасен човек и когато най-много имах нужда тя беше насреща. В днешното време всеки има виртуални приятели, такъв е вече начина ни на живот и общуване. А понякога виртуалните приятели могат да се окажат много по-истински от тези, с които се виждаме всеки ден. Когато родих ми беше много трудно, особено първите дни. Всичко ме шашкаше и имах толкова много въпроси. Силвето беше винаги насреща, готова да помогне и да даде полезен съвет. Говорили сме сигурно с часове, не знам как не я отегчих с моите безкрайни, тъпи въпроси. Само дето не я питах кой край на биберона да дам на детето :))) Особено с кърменето имах много проблеми и нямаше кой да питам. Всичките ми приятелки с деца бяха спрели да кърмят по една или друга причина. И аз самата бях на ръба, защото всички ми повтаряха, че не го правя правилно и детето било гладно. Добре че беше Силвето, да ми обясни кое как е и да ме успокой. Именно заради нея все още кърмя. Аз ще съм й винаги безкрайно благодарна за това! И когато видях Авантюрата на ShMe, веднага се сетих за нея.

Много се чудих какво да й направя, за да я зарадвам. Накрая реших да е албум за снимки. Силвето има две прекрасни девойки и мисля, че това ще е много подходящ подарък за нея.
Самият албум е на пролетна тематика, пълен със сладки животинки и пеперудки, за да подхожда на двете дами. Реших да не е изцяло в розово, а да има само няколко розови странички. Така стана много шарен и весел и мисля, че ще е подходящ за всякакъв тип снимки. Сложила съм и доста тагчета, на които Силвето да записва различни забавни моменти, спомени и важни събития или просто описания на случките и местата от снимките.











Намерих начина за изработката на този албум съвсем случайно и се изненадах колко лесно и бързо става. За това реших да направя и едно клипче, за да може и вие да се възползвате от тази техника.




Ще го включа и в:
Мър-мяу, защото тази техника е изцяло нова за мен
Crafting for all Seasons
Paper Shelter Challenge
Stampotique Designers' Challenge
Nutcrafters
The Perfect Sentiment PSC71: Fairies or Butterflies
Cards und More 
Everybody-Art-Challenge 
Flourishes Timeless Tuesday 
Ladybug Crafts Ink TLT Challenge
празненството по случай блогодинката на Вили, защото се надявам това да е достатъчно нестандартен и оригинален проект :)

Това беше за днес от мен
Пожелавам ви един прекрасен изпълнен с творчество ден
Ем



25 коментара:

  1. Страхотен албум,много е ефектен и оригинален:))) Благодаря за полезното клипче,гледах го на един дъх и опасявам се ,че ще се изкуша да го изпробвам,страшно много ми хареса и впечатли!:)))
    А албумчето за Силвето е фантастично-толкова пъстро,свежо и пролетно:)Страхотно е!:)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Задължително го пробвай! Чудно лесно става и ефекта е Уау :)

      Изтриване
    2. Благодаря ти,че се включи на моя празник с него!:) Страхотен е и наистина е супер нестандартен,оригинален и много пролетно свеж:)хохох

      Изтриване
  2. What an amazing project, so lovely, thanx for joining us at Cards und more, hugs, Marion

    ОтговорИзтриване
  3. Ем, албумчето е станало чудесно! Аз имам няколко плика за писма, от дългите - купени по грешка, и това е суперска идея за да ги използвам някой път :).

    ОтговорИзтриване
  4. Ем, много свежо и готино се е получило албумчето, сигурна съм че ще се хареса.

    ОтговорИзтриване
  5. What a super project EM! I love all the little details! Thanks so much for joining us at CFAS for our Anthing But A Card challenge!
    Good Luck
    Hugs
    Dawn xx

    ОтговорИзтриване
  6. Very pretty project! Beautiful design and details. Thanks for playing along with us at The Perfect Sentiment!

    ОтговорИзтриване
  7. Ем, великолепен албум, който съм абсолютно сигурна, че ще зарадва, трогна, грабне Силвето много, много. Абсолютно подходящ за нейните две великолепни принцеси. И страхотен жест от твоя страна! Браво!

    ОтговорИзтриване
  8. Много е хубав, Ем. Браво на теб и благодаря, че го сподели с нас :* Завиждам благородно на Силвето :)

    ОтговорИзтриване
  9. Браво, Ем! Прекрасен подарък си направила на Силвето!

    ОтговорИзтриване
  10. Ем,албумчето е супер.Много мил жест от твоя страна.Браво!

    ОтговорИзтриване
  11. Мила Ем,
    Приказно красив и много, много личен подарък си сътворила. Безкрайно ми хареса с всички тези показващи се и изскачащи от всякъде тагчета и скрити местенца. Страхотна идея, изпълена блестящо. Разказът за вдъхновителката ти е толкова искрен, мил и трогателен. Сигурна съм, че си я впечатлила и зарадвала силно. На свой ред, искам дълбоко да ти благодаря за всички прекрасни неща, които сподели, които направи и подари - ей, така от голямото ти сърце. Разказа и изпълни темата ми по възможно най-добрия начин. За мен наистина е чест и гордост, че си в Авантюрата. Топли прегръдки :)ххх

    ОтговорИзтриване
  12. This is so beautiful and decorated beautifully on the inside too. Thanks for joining us at LCI Challenge this fortnight.
    Diane xx

    ОтговорИзтриване
  13. Приказно албумче, страшно се впечатлих! Още корицата ме грабна със своята пъстрота, свежест и настроение. Сигурна съм, че Силвето е останала безкрайно трогната. За разказа- много добре разбирам какво си преживяла, аз самата минах по този път и знам колко е трудно.Плакала съм от болка и изпадах в отчаяние, бях на прага да се откажа и добре, че беше акушерката да ми помогне и успокои. Поздравления, че си издържала, кърменето е прекрасно нещо за детето. А Силвето напълно заслужава този жест!

    ОтговорИзтриване
  14. wow, what a great and lovely work!
    Thank you for joining us this week at cards and more.

    I'm said,but you does'nt follow our rules.
    Please take a look at our rules .. 5 challenges only!

    Hugs,Beate

    ОтговорИзтриване
  15. You are a very amazing crafter and have created such a wonderful project here! I love the colors and the arrangement of your pages! Well done!

    ОтговорИзтриване
  16. Such a beautiful project.Thanks for joining in with us over at Nutcrafters.Hugs Debbie x

    ОтговорИзтриване
  17. HI Em, what a lovely and gread spring card and all the details, fabulous.

    Thank you very much for joining us at the Cards und More Challenge.

    Hugs Claudia

    ОтговорИзтриване
  18. What a lovely album! Your papers are beautiful and you combined them so well. Thank you for sharing your art with us at The Perfect Sentiments challenge.

    ОтговорИзтриване
  19. Wow How Cute is that Album... REALLY Cute-! Happy Spring to you. Thanks for joining us at Stampotique Designers Challenge this week.
    Warmly-
    Sarinda

    ОтговорИзтриване
  20. Страхотен албум и много мил жест!

    ОтговорИзтриване
  21. Страхотно е албумчето, Ем - много цветно и свежо! Поздравления за Силвето и отзивчивостта и, а на теб огромни благодарности за споделения кип! До сега никога не съм правила албумче, но със сигурност ще пробвам - особенно щом видях как добре и просто изглежда излязло от твоите ръце!

    ОтговорИзтриване
  22. Wow, I like this album very much! Great idea and beautiful design :-))
    Thanks for joining us at All Crafts Challenge!
    Hugs, Andreja

    ОтговорИзтриване
  23. Really stunning work! Thank you for joining my All Crafts Challenge at Craft My Life, hope you can join our new challenge :-) Elaine-xxx-

    ОтговорИзтриване