неделя, 26 юли 2015 г.

Ах, морето!

Привет!
Тези дни бяха много болни и умърлушени. Елито се оказа с гнойна ангина, а аз за да не падна по-долу от групата се оказах с болно гърло. Та имах голяма нужда да си помайсторя малко. Извадих си кутията със снимки и открих тази. Това е една много стара снимка от една екскурзия в Гърция. Беше една незабравима екскурзия, защото за пръв път напусках България. Аз по принцип не обичам особено да ходя на морето, защото до тогава бях ходила само на нашето си и го бях запомнила с мръсни плажове и мътна вода. Бях толкова изненадана като пристигнахме в Солун и видях тамушните плажове. Като излезли от някаква приказка. Толкова се впечатлих... всичко бе така чисто и красиво! Тази снимка ми беше любима - гледката от крайплажната алея в Солун. И реших, че е идеална за една ободрителна страничка.

Извадих сините хартии, шаблоните и дантелата и запретнах ръкави. Бях си поставила за цел да я свърша за под час.... не ми се получи. Всъщност може и да е било под час сумарно, но беше разкъсано в три дена. Всеки път като я почнех нещо ставаше - Елито се будеше, оказваше се, че нещо супер важно ми липсва, та почвах да го диря и т.н. Не знам как на другите момичета им се получава - да седнат и да не станат докато не са готови. Може би и при мен ще стане така един ден.... ех, мечти! А до тогава ще си работя на парче, защото накрая страхотно си харесвам резултата :)





9 коментара:

  1. Wonderful, love the textures you have used.
    Thank you for joining us for this months challenge, Sylvie, Craft for the Craic DT

    ОтговорИзтриване
  2. this is so gorgeous!
    thank you so much for playing along with us at ruby's rainbow challenges!

    hugs and kisses from germany,
    silvi xoxo

    ОтговорИзтриване
  3. Ем, дано тази свежа морска страничка ви подейства ободряващо и на двете и изгони всички болести, които са ви нападнали по никое време.
    Благодаря ти, че се включваш и този месец при ММП на Картишок и ще те чакаме отново.

    ОтговорИзтриване
  4. Wonderful gorgeous photo and the details on the corners, lovely. Thanks for playing our challenge at 4 Crafty Chicks.
    Leanne DT
    4CC!

    ОтговорИзтриване
  5. Beautiful card Em thank you for joining us this week over on Inspiration Destination
    Dianne x
    IDCB DT

    ОтговорИзтриване
  6. Gorgeous design so pretty thanks for playing Crafting by Designs Challenge hugs Carole x DT

    ОтговорИзтриване
  7. A great make Em - I love the texture you have created.
    Thanks for sharing with us this week at Simply Papercraft

    Sharon (Glittertastic)
    DT Member

    ОтговорИзтриване
  8. Wow - very pretty project!! Thanks for playing along with us at Kitty Bee Designs!

    ОтговорИзтриване
  9. Gorgeous layout! :-D Thank you so much for joining us in Aloha Friday Challenge at Kitty Bee Designs this fortnight. I hope to see you again. :-D
    Milka DT

    ОтговорИзтриване