събота, 20 юни 2015 г.

Нанасяне на дистрес мастила върху шаблони

Привет!

Както знаете отново започнах да правя клипчета с разни техники, полезни съвети и стъпка по стъпка. Много ми се иска всеки петък да пускам ново клипче. Избрах петък, защото освен, че ми е любим ден, след него идват два почивни дни - идеални за майсторене ;)

За жалост още първия петък се отклоних от плана си. Клипчето беше снимано, обработено, всичко чудесно.... но с Елито ни приеха в болница и плановете ми се смениха. Дано поне другия петък си вляза в графика :)

Е, с един ден закъснение, ето го и него. Тази седмица клипчето е на тема използване на шаблони с дистрес мастила. Знам, че много от вас работят отдавна с дистрес мастила, но се надявам, че ще намерите нещо полезно в това клипче. На мен лично тази техника много ми допада, получават се разкошни неща!


Фончетата, които направих, много бързо се превърнаха в картички. Просто сложих бяла основа, за да изпъкне красивия фон и различни надписи. За първата картичкиа използвах комбинацията от следните три дистрес мастила:



Фонът на тази картичка е направен с комбинация от:



За последната картичка използвах комбинацията от Mustard Seed  и Peeled Paint, а надписът направих със златен ембосинг. 



Надявам се, че това ви е било полезно! Ще се радвам на коментари и отзиви както винаги!

Приятно майсторене
Ем








2 коментара:

  1. Ем, урочето наистина е полезно и интересно.Аз лично за да избягам от много изцапани пръсти, триъгълните тампончета хващам с щипка за дрехи.
    Усмихната седмица!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, това със щипката за дрехи е много хитро! Мерси, Снеже, непременно ще го пробвам!

      Гуш
      Ем

      Изтриване