вторник, 12 май 2015 г.

Арт жунал размяна

Привет приятели!
Нали ме знаете мен и размените? Просто не мога дълго време да седя без да измисля някаква размяна.
Напоследък много се впечатлявам от разкошните арт жунал странички, които гледам и много мислих как да завъртя нещата, че да направя някаква размяна на тази тема. Знам, че вече е имало такива размени преди, дори има едно молескинче, което май още пътува някъде из България. Но те ми се струват много несправедливи, защото накрая всичко отива при един единствен човек. А вие знаете, че аз обичам всички да печелят от една размяна. За това ми хрумна друга идея....

Позитивен арт журнал

Тези от вас, които правят арт журнали знаят, че те нямат тема. Това са събрани най-различни творчески странички, които да вдъхновяват. Но има и такива, които имат за цел да ти повдигнат духа, когато си в не толкова слънчево настроение. Сега са много модерни в САЩ и долу ще ви приложа няколко снимки на такава, за да добиете по-добра представа.
Една от страничките, които много ме вдъхновиха, беше пеперудената прелест на Рали, която е идеален пример за позитивна страничка.Та на кратно позитивният журнал е арт журнал, където всички странички са много позитивни, имат различни сентенции свързани с щастието и благополучието и когато човек ги разлиства се зарежда с положителна енергия. Е, аз си мисля, че това е една прекрасна идея и всеки трябва да си има едно такова журналче, което да прелиства в лошите моменти. За това целта на тази размяна, ще е именно такава - всеки да започне един такъв журнал. Добре звучи, нали? Само че как ще стане на размяна? Не може всеки да направи по един арт журнал, които да раздава. А и все пак идеята на арт журнала е да си творил и ти самия в него. За това ще разчупим малко нещата и ето как ще стане....Условията

Всеки ще направи по две странички с  позитивно настроение. Те може да са еднакви или да са различни по ваше желание. Всяка страничка трябва да е от дебел картон и да е формат А5 (14,8 см х 21 см). Аз ще направя един списък с всички участници и ще го разбъркаме, а след това всеки ще прати едната страничка на човека преди него в списъка, а втората страничка ще прати на човека след него. Така всеки ще получи две странички, които ще залепи една за друга и ще получи първото си листче от позитивния журнал. Ще ви остава само да пробиете две дупки и да сложите халки и разбира се да продължите журнала си като добавяте ваши странички. Хубавото е, че когато се захваща с халки може да добавяте колкото странички си поискате без да се ограничавате. Така накрая ще си имате един прекрасен малък позитивен журнал.

А ето нещо за вдъхновение от мен.
Надявам се, че тази идея ще ви хареса и ще се включите. За да заявите участие може да пишете един коментар под този пост :)

Сроковете
Разбира се, не може и без срокове - имате време до да се включите в игата до 15.06. А след това страничките ви трябва да са готови и изпатени не по-късно от 31.07.

Усмихнат и много творчески ден от мен
Ем


12 коментара:

 1. Записвам се :-)! Много добра идея!

  ОтговорИзтриване
 2. Оооооо, Да!!! Много приятно замислено :) Включвам се!

  ОтговорИзтриване
 3. И аз се записвам. Твоите игри винаги ме вдъхновяват и откриват пред мен все още немного познати и нови творчески пътища.

  ОтговорИзтриване
 4. Айде в последния момент и аз да се запиша, да не изпусна влака!

  ОтговорИзтриване
 5. Сара Татарова15 юни 2015 г. в 16:26

  В последния момент на последния момент една заявка за участие и от мен :)

  ОтговорИзтриване
 6. Ем, и аз се наканих да пробвам. Организираш страхотни размени, тази ще ми бъде първата. Пиши ме. :)

  ОтговорИзтриване