неделя, 21 септември 2014 г.

Албум в оранжево и синьо

Привет!

Покрай проект "Уловени мигове" ми остава много малко време да пиша и тук, та за това се по загубих. Толкова много задачи ми се събраха, че в един момент осъзнах, че почти не спя, за да се справя с всичко. Но... това не значи, че ще спра ;) Този албум сигурно вече сте видели в блога на Двете елши. Пуснах го като вдъхновение в сряда. Страшно много си го харесах и за това реших, да ви разкажа малко повече за него тук.

Хартиите, които ползвах са комбинация от едно много старо блокче на K&Co и едно от блокчетата на DCWV. Получи се много добра комбинация от цветове, макар в началото да бях доста скептична.


Корицата е с магнитна закопчалка, като има функция на рамка за снимка. В рамката сложих едно тагче, за да е по-лесно поставянето на снимка в последствие. След това добавих малко декорация с панделка и разбира се един от стикерите на Зара. Знаете, че аз съм им голям фен :)))) Реших да не украсявам повече корицата, защото самите хартии бяха доста ярки и не исках да стане претрупано.Всички странички в албума са джобчета, като две то тях са от любимите ми разширяващи се джобчета и могат да поберат спокойно 20-30 снимки. За тези джобчета направих закопчалки от копчета. Така дори по-обемни неща прибрани в тях няма да изпаднат. 


В средата на албума пък е една двойна страница, която се товаря и става четворна. Това дава възможност да се разкаже цяла дена история само на тези четири странички, тъй като двете крайни са с големи джобчета за повечко снимки. 


Това беше то мен за днес
Надявам се да мима повечко време да пиша тук за напред :)

Гуш
Ем


2 коментара: