вторник, 17 декември 2013 г.

Коледна размяна на тагове - клипчета част втора

Еее, най-накрая успях да завърша всичките клипчета! Общо излязох 6 :))) Много омазах номерата в самите клипчета, но като ги качих съм ги именовала правилно, така че надявам се ще може да се ориентирате.

Пожелавам ви приятно гледане :)





Гуш
Ем

3 коментара:

  1. Eм - още веднъж огромно благодаря. Ти си прекрасен човек, да знаеш. Ето и от мен малко снимки на таговете които получих - http://dveselinova.blogspot.com/2013/12/blog-post.html
    Искам да ти кажа, че любимият ти таг (и не само на теб) се падна на мен. Не мога да ти опиша, колко много ми хареса. Страхотен е. В тази връзка, може ли да те питам - какъв е този материал, който си използвала за сняг при клончето на пиленцето? Изглежда направо истински.
    А тази салфетка, за която ме питаш в клипчето, позна - дистресната е, но е плътна защото, сложих от един гел (за изкуствен сняг), тъй като ми се стори доста прозрачна след като я дистреснах.
    Още веднъж ти благодаря за всичко което правиш за нас.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам, че ти е харесал моят таг!
      За снега съм ползвала съвсем банално нещо - памук, само че отгоре сложих един пласт брокатено лепило, за да блести като истински сняг :)
      Много интересно е станало това с гела, много ми хареса, защото седеше по-плътна. Аз често ползвам салфетки и от една страна леко прозиращият ефект е много интересен, но понякога ми се иска да са по-плътни, за да изпъкват повече.
      Гуш
      Ем

      Изтриване
    2. Много хитро е това с памукът. Ще го пробвам задължително някой път. Благодаря.
      Точно, защото ми се стори много прозираща и някак не стоеше добре, за това минах с гела. :)

      Изтриване