петък, 15 ноември 2013 г.

Коледни тагове

Много се вълнувам, защото скоро наближава края на Коледната размяна на тагове. Остават още точно две седмици, през които участниците да пратят таговете си. Вече събрах 47 тага! Страхотно нали?! А се очакват и още да пристигнат. Радвам се, че тази нова инициатива ви хареса толкова много :)  Дано само всичко е наред с получаването и изпращането на таговете. За сега, нещата са много добре. Получих даже една международна пратка с тагове без проблем. Та се надявам и за напред да е така! Стискайте палци! Кой знае, ако всичко мине добре и вие сте доволни може догодина пак да организирам нещо подобно ;)

Сега да ви покажа два тага, които направих за размяната. Готвя още 3, но да видим кога ще ги завърша.

Първият е с една много сладка мишка и джобче от пред.



Второто реших да направя по-нестандартно, за това сложих две крилца, които се затварят с магнит. На задната страна на по-голямото сложих джобче с две малки етикетчета. От зад на тага има още едно голямо джобче с едно етикетче с любимото ми Коледно коте. Шапките на всички дребосъци украсих с натрошено кадифе в бяло и червено, за да станат мекички и още по-сладурски.



Ето как изглежда гръбчето


Това е голямото етикетче с котето


 Така изглежда разтворения таг


А ето това са малките етикетчета в предното джобче







5 коментара:

  1. Ем, чудни са!!! Второто ми хареса много с тези магнитни джобчета. Стискам палци да ми се падне :). А ти вчера каза, че май ще стигна 7, това ли е лимита? Толкова хора ли са записани? Ако случайно направя повече...или няма нужда?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тони, мерси много! Радва се, че ти харесаха!
      А сложих максимум седем, защото прецених че това е едно добро число - не е нещо непосилно, а все пак 7 тага си е доста работа. Но на теб така добре ти върви вдъхновението, та ако направиш повече няма да ги върна ;) Има достатъчно записали се хора, така че майстори на воля!

      Изтриване
  2. Уникално сладки са се получили. На мен също много ми хареса идеята с магнитчетата. браво :0)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, Ади и аз много си обичам това с магнитите! Толкова ми е миличко! Радвам се, че и на теб идеята ти е допаднала :)

      Изтриване
  3. Много са готини, Ем!
    Аз малко се обърках. Всички ли трябва да направят по 7 тага или който по колкото може и иска?

    ОтговорИзтриване