понеделник, 27 май 2013 г.

Нашият тати

Привет от мен!

Днес ще ви покажа поредната скрапбук страничка :) Знаете, че са ми слабост! Не знам дали ще ви е интересно, но ако искате мога да направя едно-две урочета на тази тема. Та кажете какво мислите?

А сега по същество, ето я новата ми страничка за албума на Елито. Тя е правена като вдъхновение за Щурото предизвикателство, където темата следващите две седмици е "Картичка с надпис". Спонсорите ни от Crafty Sentiments Designs ни предоставиха страхотни дигитални печати, които да ползваме и аз просто се влюбих в този билет с надпис "Татко". Нямаше как да не направя една страничка посветена на нашия тати :)


Лека и спокойна вечер
Ем

14 коментара:

  1. страхотна страничка Ем! И в любимият син цвят :) Много ми харесва :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И татито ни много харесва синьо, та нямаше как да не е в този цвят :)

      Изтриване
  2. Много ми харесва страничката! И всичко изглежда правено с невероятна лекота и на един дъх. С интерес ще следя страничките от албумчето на Елито...и определено не бих отказала едно-две урочета! Благодаря ти за пореден път за отделеното време да споделяш с нас и да ни показваш нови неща! Сърдечен поздрав!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мими, наистина е на един дъх правено! Не си мислете, че скрапбук страничките се правят с дни. Те са много емоционални и просто сядаш и става :))))

      Изтриване
  3. Ех значи, пак ме караш да се усмихвам,Ем, страхотна страничка си направила за вашия тати! Колкото до урочето, на мен ще ми е много интересно

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много обичам да усмихвам хората! Усмивките са прекрасно нещо!!!

      Изтриване
  4. Страхотна е, Ем. Татито е щастлив сега. Има си цяла една страничка посветена на него. И на мен ще ми е интересно да видя уроче. Целувки :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дааа, да не каже после, че няма нищо с него в този албум хахахах

      Изтриване
  5. Ем, прекрасна е страничката :))) Аз също бих се зарадвала на урочета за скрапбукинга- те са и моя страст! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Голяма зарибявка е и непременно ще ви приготвя едно уроче на тази тема!

      Изтриване
  6. Ем, страхотна е! Аз също бих се радвала на уроче за скрапбуук-страничка. Много искам и аз да направя, но не съм се захващала засега :).

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. като направя урочето и видиш колко е лесно и забавно и няма да имаш спирка ;)

      Изтриване
  7. Страхотна и много мила страница! И мисля, че каквито и урочета да направиш - винаги ще има доволни да научат нещо ново сред нас! Стига да ти остава време! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ето това е проблема, мила, времето! аз искам толкова много неща да направя и клипчета и урочета, ама времето просто не ми стига!

      Изтриване