петък, 31 май 2013 г.

Get well soon

Здравейте!

Хайде пак ще ви предизвиквам! Този месец съм направо без спирка :)))) Този път съм на гости на Картичкофуриите и съм ви приготвила една задачка - закачка. може да прочетете повече за предизвикателството тук, а аз продължавам с нагледната част.

Това е картичка, която направих за да ободря една приятелка. Милата я покоси шарката (дам, не я беше карала като малка)! Много неприятна работа и както знаете това предполага едно сериозно стоене в къщи и карантина... абе кофти изживяване! Та аз реших да я усмихна малко като й направя една веселка и шарена картичка с пожелание да се оправи по-бързо. Именно от там и хрумна и с какво да ви предизвикам този път ;)Днес съм телеграфно кратка, но това е само, защото ви готвя нещо голямо ;))))

Прекрасни почивни дни
и разбираше страхотно изкарване на празника в събота
Гуш
Ем

1 коментар:

  1. Ем, скоро и ние с малкия прекарахме варицелата- първо аз, после и той. Една такава картичка щеше да ме зарадва много (както със сигурна ще зарадва приятелката ти)- само аз си знам колко притеснение, нерви и любов ми бяха нужни... Трябва да правим по често такива картички :)))

    ОтговорИзтриване