вторник, 10 август 2010 г.

Моята почивка!


Здравейте на всички!
Доста време отсъствах, просто защото след като се върнах от почивката, по Закона на всеобщата гадост бях затрупана с работа. Колкото пъти се каня да седна да пиша, все нещо става и все ми намират наяква работа.
И ето че най-накрая аз успях да отделя час и половина и да напиша този пост.

Моята почивка!
Тази година не ходихме на море, но за сметка на това си изкарахме страхотно на нашата вила в Клисура. Клисура е един прекрасен град със страхотна атмосфера и много мили хора. Веднага забравяш проблемите и тревогите и се отпускаш. На където и да погледнеш планини и природа. Сутрин като станеш чуваш само песните на лястовичките и врабчетата! Като в приказка е!
Първите дни се отдадохме на пълен мързел, но после тръгнахме на разходки из планината.
Намерихме една страхотна пътечка, която вървеше успоредно на реката и вървяхме по нея близо два часа.


Минахме под един от двата големи клисурски моста.


Накрая стигнахме до тази полянка!


На следващия ден отидохме до Копривщица. То е съвсем близо до Клисура и за 20 минути бяхме там. Ние всяка година ходим и все още не ми е омръзнало. Много красив град, запазил стария дух на България.
Ето го моя мъж пред една стара каменна чешма.Накрая, преди да заминем, си взехме едно бурканче с розов мед. Много е вкусен и ухае прекрасно!Естествено почивката не е пълна, ако няма и гости! Последната седмица ни навестиха Рали и съпругът й Дани. Заедно си направихме една разходка до паметника на Боримечката.
Ето ги тук моя мъж, Рали и Дани на фона на Клисура.Тука пък мъжете са застанали пред паметника, по мъжки!


Рали и Дани - много сладка двойка са!


Ето ги и Двете елши!Накрая на вечерта си направихме и барбекю!


Като цяло си изкарахме страхотно двете двойки! Накрая не ми се тръгваше!

Това е само една малка част от почивката! Във фейсбука има още доволно количество снимки. Сега с новия фотоапарат снимам на поразия!


4 коментара:

 1. Миленче, чудесни снимки.
  Така като гледам сте си изкарали чудесно.
  Радвам се че сподели с нас :)
  Желая ти всичко най-добро!

  ОтговорИзтриване
 2. Дойдохте до Копривщица и не се обадихте?! Следващия път да поправите грешката си!:)Поздрави!?

  ОтговорИзтриване
 3. Ихаааа, беше просто великолепно!!! За два дни само, така си починах все едно 2 седмици съм била на почивка! Ама така е с такава чудна компания - прекрасно време, прекарано в игри, забавления, сън и почивка, хубаво хапване, разходки и какво ли още не! Отново ви благодарим за тези два дни, а снимките са просто суперрррр!
  Рали

  ОтговорИзтриване
 4. Ем, това се казва почивка, сред природата, а не на море :) Благородно ти завиждам, а колкото до снимките - чудни!!! Продължавай да снимаш!

  ОтговорИзтриване