събота, 17 април 2010 г.

Нещо мъничко за "Двете елши"Все се каня да ги публикувам тези тефтерчета и все не ми стига времето. Просто много ни затрупаха на работа и на лекции. И с тази голяма презентация, която представих вчера, дори сън не съм видяла...
Но ето че, дойде и деня в който мога да се докосна до мъничко време за мен и аз веднага реших, че е крайно време да ги споделя с вас.
Това беше един проект, който направих за "Двете елши", преди много време. Нещо като "наше си малко сувенирче за ценители". Изработени са от тишута и телчета, като идеята беше да напомнят по някакъв начин за красотата и естетиката в живота, които внасяме с тези наши малки ръчно-правени проекти. Естествено аз направих само скромните 14 бройки, които веднага си намериха щастливи собственици.Това е предната корица. Като цяло идеята беше това да представлява стилизирано бяло клонче, защото нали сме бели елши, което ражда плодове - любов. В крайна сметка понеже е бяло и аз наистина много го стилизирах хората го обявиха за лебед. Аз и на това съм доволна. Защото изкуството е интересно именно с това, в очите на различните хора то е различно. и именно нашата представа и възприятие за изкуството ни прави уникални.

Това е първата страничка от тефтерчето. естествено с посвещение от "Двете елши"

"Както в семенцето се съдържа вековното дърво, така в човека е вродено творчеството. То е светлината, която струи от човека и отваря душата за невиждана красота. В тези пролетни дни отделете малко от времето си и надзърнете в себе си! А ако го сторите, ние ще сме там, за да помагаме както големите дървета закрилят фиданките, докато заякнат! "
И на последната страница, естествено е нашия печат.8 коментара:

 1. Чудесно тефтерче, много ми допада :)

  ОтговорИзтриване
 2. Много е симпатично тефтерчето.
  Аз понеже не съм толкова поетична натура си признавам, че твоето клонче ми заприлича на пате.
  Много ми харесват думите, които сте написали вътре.

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотно е,
  посланието ви,
  зеленото отвън и отвътре:)
  Надявам се и аз един ден да заслужа такова тефтерче!

  ОтговорИзтриване
 4. Мерси много, момичета!
  Много се радвам, че посланието ви харесва. Тогава просто ме удари вдъхновението!

  ОтговорИзтриване
 5. много сладурско и зееелено-супер

  ОтговорИзтриване
 6. Един час размишлявам над коментара на Ади и не мога да го разтълкувам...

  ОтговорИзтриване
 7. заповядай за награда в моя блог :)

  ОтговорИзтриване