петък, 18 декември 2009 г.

Приказка в бяло



Знаете ли... днес се събудих, дръпнах завесите и... навън беше като в приказка! Навсякъде сняг и малки снежинки се сипеха от небето! Толкова красиво! Мислех си че тази Коледа няма да има сняг, но ето че заваля и натрупа. И няка си всичко изглежда толкова красиво!
И тази красота ми напомни за сватбите! Може би заради много бяло, не знам. Просто като гледах снежната картина и се сетих за сватба. И в духа на тази идея днес ще ви покажа няколко сватбени неща. Първото е подарък, направен специално за едни приятели, за да е в пълен синхрон с мотивине на самата им сватба, който бяха бяло на черни точки и червено. От страни подаръкът изглежда много лесно направен, но всъщтност е доста сложна комбинация от хартия, тишу, панделки и въображение.


Следващото е млако по-нестандартно нещо. Може би някои от вас не са виждали такова животно, но това е сватбен плик. защото когато подаряваш пари не може да ги сложиш в прост плик, те също трбява да са опаковани и представени красиво. И ето това е начинът!





Има още куп сватбени работи, които могат да се изпипат и направят с толкова любов и фантазия, но избрах тези двете, защото лично аз много се гордея с тях. А и съответните булки до колкото знам доста високо са ги оценили. Много е пирятно, когато подаръците, който получаваш са в тон с цялата идея за сватбата.
Именно снегът ме наведе за прекрасна зимна сватба... и си представих подаръци със снежинки! Истинска приказка в бяло. За жалост много малко хора се женят зимата и то главно по принуда, та надали ще ми се отдаде случай да правя подобен плик или подарък, но пък, кой зане... може и да стане и тогава непременно ще го побликувам тук!

Няма коментари:

Публикуване на коментар