петък, 18 март 2016 г.

Декориране на албум

Здравейте, приятели!
От много време не съм писала тук и макар, че това ми липсва до някъде съм много горда, че от началото на годината  до сега си спазвам графика за петъчни клипчета. Клипчетата ми станаха голяма страст, защото ги правя с много удоволствие и много се забавлявам. От този месец съм си поставила още едно предизвикателство - а именно да почна и понеделник редовно да пускам клипчета с ревюта. Имам един огромен списък с идеи за клипчета и непрекъснато си намирам нови, така че много се надявам да ми остава достатъчно време, за да ги реализира.
Един голям проект, с който се захванах сега е декорацията на албум - стъпка по стъпка. Много от вас са ме питали да покажа моя начин на декориране и се надявам, че това ще ви е полезно. От сега предупреждавам - ще е многоооо дълго! Ще видя как ще върви и е възможно по-нататък да забързвам някои части, но за сега идеята е да видите всичко стъпка по стъпка, целия процес в детайли. Надявам се, че това ще ви улесни, когато декорирате.
Приятно гледане!


Ще се радвам да ми кажете вашето мнение за тази поредица, дали ви е скучна, дали искате да видите още. Да правя ли допълнения или да се придържам към готовото тяло, за да не се усложнява процеса.... Изобщо всякакви въпроси, коментари, препоръки са винаги добре дошли!

Пожелавам ви едни прекрасни почивни дни!
Гуш
Ем

2 коментара:

  1. Искам да попитам само, откъде си взимаш тази дизайнерска хартия?

    ОтговорИзтриване
  2. От къде мога да си закупя гоговото тяло?

    ОтговорИзтриване