петък, 13 юни 2014 г.

Парти петък вечер

Привет, приятели!

Какво ще кажете да си спретнем едно парти в петък 13-ти? Вярвате ли във фаталните числа и дни? На мен лично петък 13-ти винаги ми е носил хубави неща и добър късмет. Може би е карма... Но ако вие сте от хората, които не харесват петък 13-ти може би едно крафтърско парти ще промени отношението ви ;)

Ще попитате какъв е поводът за това парти? Ами преди 28 години точно на дени такъв петък 13-ти съм се родила аз. И реших, че няма как да се мине това събитие без да бъде отбелязано.   А не мога да се сетя за по-добър начин да отбележа рождения си ден, ако не с едно крафтърско парти, с лека нотка на закачка към вас. Тук е моментът, където ще ви кажа да направите нещичко специално за купона. И сега си мислите, че следващото изречение ще е "Да е, за рожден ден". Само така си мислите ухахахха Партито ни е в петък 13-ти, така че искам да направите проект с нещо тематично - дали ще е черна котка, магическа книга, зловещо заклинание или пък числото 13, а защо не и някоя зла вещица? Това вие си преценявате.
По-долу ще видите линкито, където трябва да оставите линк към вашия проект.




Приготвила съм ви и една скромни награди, за тези от вас които се "престрашат" да се включат в играта. На случаен принцип ще изтегля един късметлия от всички участници, които ще спечели ето тази награда:



Ако вещиците и страшните чудовища не са за вас, не се отчайвайте! Все пак това е и рожден ден и няма да е честно от моя страна, ако ви огранича. За това направих и втора част към моето предизвикателство. Това е много лесно и много ще ви хареса. Тук може да се включи всеки - единственото условие е да се включите с нов проект, но той може да е на всякаква тематика. Линковете към проектите си качете тук:



Един късметлия от всички участници в това линки, ще се сдобие с ето тази чантичка за спомени:



За да участвате в надпреварата за наградите няма нужда да ми пращате проектите си, макар че няма да лъжа, че това много би ме зарадвало. Нужно е само да оставите линк към поста в блога си или пък Фб страничката ви (Моля, ако давате линк към Фб снимка се уверете, че тя е публична и всички ще могат да я разгледат). Ако все пак решите да ми изпратите творението си, може да ми пишете на milena_jordanova@abv.bg.

Ако пък сте от хората, които са свръх заети и нямате време да майсторите нещо специално (напълно ви разбирам и аз съм в тази група) не си мислете, че не можете да се включите в купона! Съвсем не! Всички, оставили коментар под този пост ще се борят за една тайна награда изработена от мен :)))



Е, ще дойдете ли на парти с мен? Може да се включите до края на месец юли, така че имате доста време за творене ;) Ще очаквам проектите ви с нетърпение!

И на края като за финал на партито, няма как да не се изфукам с две нови придобивки. Едното е един разкошен таг, който получих от играта на Кали. Толкова му се радвам - просто е разкошен! С любимата ми вещица, в любим стил и изпипан до най-малкият детайл. Нямам думи да кажа, колко много си го харесвам!



Втората ми придобивка дори няма нужда от описване - то си говори само за себе си.


Най-накрая се сдобих и аз с Биг шот - подарък от Рали и моят мъж за рождения ми ден. Получих си го на фестивалът Полет на идеите и тази снимка е от там. Вече и аз влязох в клуб "Биг шот" и трябва да ви кажа, че хич не е зле хахахха


Това е от мен за днешният фатален петък 13-ти
Гуш
Ем


27 коментара:

  1. ехааааааааааа :) супер си Ем !!!!!!!! уауууууу!!!!!!!!! юпииииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Добре дошла в отбора на Големите ( BIG Shot)! Честит рожден ден и благодаря за милата покана!

    ОтговорИзтриване
  3. Честит Рожден Ден, Емче!!! Все така креативна и лъчезарна да си! И честито за подаръците :):):)

    ОтговорИзтриване
  4. Честит Рожден Ден, Ем-че, и тук. Отново ти пожелавам най-прекрасните неща на света. Иии, честита придобивка, дарлинг. Те първа започва едно меега приключение и при теб :)ххх

    ОтговорИзтриване
  5. Честит Рожден Ден! Със здраве да си ползваш новата придобивка, с много вдъхновени красоти да ни радваш и благодаря за хубавото петъчно парти!
    Наздраве!

    ОтговорИзтриване
  6. Хайде пак да те поздравя :) и да ти пожелая да си жива и здрава. А за бигшота незнам дали да ти честитя :) Значи аз ще и остана твърдо последния човек в нашето крафт общество без машинка :) но пък смятам да удържа фронта. И ще ти направя нещо още тези дни, да знаеш :)

    ОтговорИзтриване
  7. Еха,честит рожден ден, Ем, и честита придобивка. Бъди здрава, вдъхновена и все така вдъхновяваща и усмихната. С удоволствие ще се включа в играта ти, тъй че очаквай включванв :)

    ОтговорИзтриване
  8. Честит Рожден ден и тук, мила Ем! И честити подаръчета! Напълно те разбирам, защото и на мен на 13 ми върви и си го харесвам - родена съм и живеех на 13-ти номер имахме две чисто черни котета....и т.н. Със сигурност ще се включа в предизвикателдтвото ти!

    ОтговорИзтриване
  9. Честит Роден Ден, отново! Честита нова придобивка. С нетърпение чакам да видя какви красоти ще сътвориш. Искам да ти пожелая много прекрасни моменти, много усмивки, бъди все така засмяна и лъчезарна. Целувкиии

    ОтговорИзтриване
  10. Честит рожден ден, Ем! Бъди здрава, усмихната и все така вдъхновена! :)

    ОтговорИзтриване
  11. Честит рожден ден (на патерица) и от мен! Честита и нова придобивка, ползвай сия със много вдъхновение и ти желая да намираш повече свободно време за творене :)

    ОтговорИзтриване
  12. Честит рожден ден Ем-и честита ти машинка-““ със здраве да си я ползвашх и много красоти да "натвориш" с нея..бъди все така усмихната и креативна! Поздрави Пепи

    ОтговорИзтриване
  13. Честит рожден ден на патерица и от мен! Бъди здрава, вдъхновена и с удоволствие да си ползваш новата придобивка! Не си падам по вещици, но ще се възползвам от другата възможност.

    ОтговорИзтриване
  14. Честито,Ем! Много се радвам за новата ти придобивка! Много, ама много красоти да сътвориш, за да може и ние да им се радваме! Няма как, малко егоистично пожелание, е :)! Но от сърце ти желая много творчески успехи!
    Прегръдки,
    Ина

    ОтговорИзтриване
  15. Честита нова придобивка мила ! Със здраве да си я ползваш и да сътвориш много нови интересни проекти :)
    Поздрави,
    Ваня

    ОтговорИзтриване
  16. Честита нова придобивка,Ем! Много красоти да натвориш и все по-голямо вдъхновение да имаш! :)

    ОтговорИзтриване
  17. Ем, честит рожден ден на патерици! Бъди все такава фурия, все така весела, усмихната и щастлива и продължавай да ни радваш и изненадваш с твоите игри! Направо не смея да обещая, че ще се включа, но много ми се иска. Имам един неизпълнен ангажимент към теб, но до края на седмицата ще го наваксам :). целувки и много забавление с биг шота :)

    ОтговорИзтриване
  18. Честит ти рожден ден на патерици,Ем!Бъди винаги така усмихната и бълваща забавления за всички.
    Нещо не ми е до вещици в момента,но с удоволствие се включвам в другите две части на партито,пък кой знае може и някоя вещица да долети на метлата на вдъхновението :)
    Честито ти Биг шотче! Със здраве да си го ползваш.
    Голямо ГУШ!

    ОтговорИзтриване
  19. Жива и здрава да си, Ем! Все така усмихната да си! Честити ти подаръци!:)

    ОтговорИзтриване
  20. Честито и от мен! Желая ти щастие и късмет, както и много хубави моменти в твоя живот и разбира се нестихващо вдъхновение!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Ем, съжалявам, че трябваше отново да се включа, но първия път съм дала линк към твоята, а не към моята публикация.Ще те помоля, да изтриеш първото.Извинявай за неудобството.

    ОтговорИзтриване
  22. Честит Рожден Ден на патерици! Да си жива и здрава, и много щастлива! Честита придобивка!

    ОтговорИзтриване
  23. Честит рожден ден Ем! Пожелавам ти всички най-красиви неща на света и много щастие и обич!

    ОтговорИзтриване
  24. Днес е петък, пак се брои :Р Тъкмо започнах да пиша въодушевен пост, че съм успяла да се включа и със специална картичка и се сетих, че не съм питала дали може да се участва и в двете игри... Well? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Естествено, че може да участваш и в двете ;)

      Изтриване
  25. Честит Рожден ден, Ем! Честита ти нова придобивка, със здраве да я ползваш и да се наслаждаваме на красивите ти креативни проекти!

    ОтговорИзтриване
  26. Честито и от мен Ем.Желая ти много много здраве и сили за да реализираш всичките си творчески проекти и идеи.Щастие ,любов, късмет и истински приятели навред.Прегръдкииииииииииии

    ОтговорИзтриване