понеделник, 2 юни 2014 г.

Скрапбукинг блог подскок

Привет, приятели!
Днес е денят, в който най-после ще започна инициативата за която ви говоря от толкова време. Тези от вас, които се отбиват тук редовно вече знаят, че това е "Уловени мигове" - една страхотна скрапбук инициатива, която ще ви провокира да се разходите из вълшебния свят на скрапбукинга, да научите куп нови неща и разбира се много да се забавлявате! Очакват ви много изненади, предизвикателства, награди, урочета, и още какво ли не!

За да дадем начало на тази инициатива днес, задно с още 10 разкошни дами сме ви приготвили един скрапбук блог подскок. Тук е момента да благодаря на всички за отзивчивостта и за участието им в тази забава! Страхотни сте, момичета! Не знам какво щях да правя без вас! Благодаря ви, че ми се вързахте на щурата идея! <3 nbsp="" p="">
Ако не знаете какво е блог подскок задължително се отбийте в блога на Двете елши. Там условията на играта са подробно описани и ще можете да проследите всички блогове подред. Ако вече сте подскачали до тук, значи идвате от блога на shMe и сте минали през всичките 10 невероятни проекта, а това е вашата последна спирка.

Аз съм ви приготвила един албум, който направих със страхотните хартии на Bo bunny - Mama Razzi 2. Те са изключително подходящи за направата на албум за снимки, защото реално тематиката им е снимки и спомени и са изпълнени с разкошни надписи и старинни фотоапарати. Просто са великолепни!



Доста експериментирах с гръбнака на албума, за да се получи като гръбнак на стара книга. Мисля, че си заслужаваше! 


Надписът на албума направих като комбинирах два то шрифтовете от листа със стикери към тази колекция. Останалите елементи сама си изрязах от дизайнерските хартии и сложих малко черна дантела за разкош

Може и да не вярвате на тялото на албума е изработено от пощенски пликове, които оцветих с черно дистрес мастило. 


Вътре разбира се, е изпълнено с джобчета и тайни отделения пълни с разкошни тагове и етикетчета, за да се запишат важните мигове.





Е, надявам се моят проект да ви е харесал!
Както ви казах, аз съм последна в блог подскока, така че, ако сте следвали подскоците до тук, единственото, което ви остава е да скокнете в блога на Елшите и да оставите един коментар с вашите координати за връзка. Ако изпълните условията ще имате шанс да спечелите страхотната награда осигурена от нашите мили приятели от Идея хоби - ваучер на стойност 25 лв! Така че не пропускайте да се запишете :)

Тъй като това е едно ново начало, реших да сложа и нова премяна на блога, която да пасва на хубавото ми настроение :)))

Това е всичко от мен за днес
Гуш
Ем


52 коментара:

  1. Ем, благодаря , че ме включи в тази инициатива. За мен беше удоволствие да навестя момичетата и да се вдъхновя от красотите, които създавате. Албумът ти е прекрасен и спомените в него ще греят с плам за поколения наред. Сигурна съм!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси много Вили! Страшно много се радвам, че успя да се включиш! албумите ти са толкова красиви, елегантни и изпипани до последния детайл :)

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  2. Ем, аз също искам да ти благодаря за поканата! И тази инициатива, както и всички останали са прекрасни. Дано успеем да вдъхновим повече хора в България, защото хобито ни е красиво и зареждащо. Албумът е страхотен и съм сигурна, че когато приюти отредените му снимки, ще се получи една невероятна съкровищница за поколенията. Целувки и поздрави от мен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дано наистина да успее да вдъхновим повечко хора да се захванат с нашето хоби, защото това наистина е едно прекрасно занимание и носи огромно удоволетворение!

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  3. Инициативата е великолепна! Албумът е прекрасен и всички спомени, скътани в него ще предизвикват приятни изживявания!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Албумът е вдъхновяващо страхотееееееееееен!!!
    Ем, благодаря ти, че отделяш толкова време, за да споделяш идеите и инициативите си!
    След всичко, което видях, вече съм убедена, че най-после ще направя нещо за себе си и спомените си. Толкова отдавна го отлагам, но ти - ти си виновна! Най-сетне ще го направя. С нетърпение ще очаквам публикациите в новото местенце!
    Пожелавам ти много вдъхновение, с което да вдъхновяваш и нас :)

    Поздрави,
    Снежи
    :)

    ОтговорИзтриване
  5. ехаа, много красиво :)
    инициативата е прекрасна, както и албумът :)

    ОтговорИзтриване
  6. Много готин албум! Гръбчето и буквичките са станали страхотни! А хартийките .... ммммм, сърбята ме ръцете за нещо такова! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  7. Ем, ненадмината си. Албумите ти са повече от прекрасни.

    ОтговорИзтриване
  8. Проектът ти, Ем, е повече от страхотен и вдъхновяващ! Благодаря ти, че споделяш идеите и инициативите си с нас! Вече съм твърдо убедена, че ще осъществя нещо, което отлагам от години - да си направя мой собствен албум! :) Ще следя с нетърпение публикациите в новото местенце :)

    Поздрави, Снежи
    :)

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотен скрапбук проект Ем! Вдъхновяващ и заразяващ... обичам да снимам, да правя дигитални рамки, отдавна разглеждам и все не се осмелявам да направя и аз един реален албум....докато не участвах във фестивалът...
    Благодаря, че сподели няколко от тайните на скрапбука, за мен беше много полезно и интересно. С интерес ще следя и следващите инициативи по тази тема.
    Имах удовоствието да видя този албум на живо и да се насладя на магията на скритите му съкровища - царица си в изобретателността си да използваш всички възможни пространства - като в омагьосано царство - оттук и оттам изкачат джобчета, тагчета, пликчета и всякакви чудесии...
    Почувствах се откривател :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това е идеята на тези албуми, не просто да пазят снимки, а да увлекат всеки, който ги разглежда :)
      Мерси много за прекрасните думи!

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  10. Всички тези джобчета, тагчета сгънати странички са вълшебни!

    ОтговорИзтриване
  11. Панделки, копчета, джобчета, тагчета ... Харесва ми!

    ОтговорИзтриване
  12. Страхотен албум, Ем! Както винаги!

    ОтговорИзтриване
  13. Майстор си, Ем! Чудесен албум!

    ОтговорИзтриване
  14. Страхотно албумче - както винаги и още по страхотно начинание!

    ОтговорИзтриване
  15. Поздравления и адмирации...за хрумката и майсторлъка, и за удоволствието, което изпитах!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Отново прекрасно албумче Ем! Твоите творения са такава красота....!

    ОтговорИзтриване
  17. Ем, първо браво за прекрасната инициатива! Благодаря ти, че ме направи част от нея! Албума е прелестен!

    ОтговорИзтриване
  18. С този уникален албум, щях да пропусна новата премяна на блога ти ;)

    ОтговорИзтриване
  19. Поздравления за страхотната инициатива и страхотния албум,който си измайсторила!!! Ти си истинска Вълшебница Ем :))) при теб винаги е интересно и изпълнено с разни хрумки и идейки!!! Поздрави и усмихнат ден.
    Мира

    ОтговорИзтриване
  20. Очарователен албум! Имах честта да го видя наживо на стената, която бяхте направили за фестивала. Безспорно си факир в скрапбукинга! Неизчерпаемо вдъхновение и купища идеи! Всеки би се запалил да прави албуми, стига да разгледа нещо твое! Уникални неща създаваш, Ем! Браво!

    ОтговорИзтриване
  21. Накрая като за финал - още един разкошен проект. =) Много хубав албум - и хартии и изненадки и джобчета... Както винаги - страхотни неща ни показваш, изпълнени с много идеи и въображение. Браво, Ем!

    ОтговорИзтриване
  22. Мила, прекрасно албумче! Страхотен, страхотен, страхотен! Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  23. Ех, Ем-че, каква чудна работа ти се е получила тука. Толкова книгова, стилна и елегантна работа. Сигурно отново си жертвала много часове от скъпоценен сън, за да радваш света с нещо толкова мило и изпипано. Определено това е твоето много силно поприще. Работи все така от сърце и с желание. Благодаря за чудесната организация. Целувки:)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оххх, съня винаги пада жертва на изкуството! Но какво да се прави, красотата изисква време! Мерси, че и ти отдели от твоето, знам че и на теб не ти е лесно и имаш куп задачи и много се радвам, че успя да покажеш прекрасния си проект при нас :))))

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  24. Ем, поздравления за новото начинание и за тази чудесна инициатива. Много добра работа. А албумът ти е великолепен! Цветовете ме грабнаха веднага, а гръбнакът е невероятен! Браво! Успехи и много забавления.

    ОтговорИзтриване
  25. Ем, вчера си мислех че ако ти не направиш нещо за Скрапбукинга- просто няма кой друг! :)) Радвам се много за тази инициатива. Албума ти е великолепен, разбира се! А хартиите ме грабнаха веднага.
    Поздрави от мен и целувки!

    ОтговорИзтриване
  26. Ех, че е хубаво! Корицата ме грабна с комбинацията на черно със зелено. Много е хубав албум

    ОтговорИзтриване
  27. Прекрасно творение!
    Огромна благодарност за поредната инициатива, в която ни даваш възможност да се включим

    ОтговорИзтриване
  28. Накрая като за финал - още един разкошен проект!Поздравления за чудесната инициатива!

    ОтговорИзтриване
  29. От вчера разглеждам разни албуми от пощенски пликове. Така ми се иска да направя нов албум, а времето не стига. Чак днес успях да посетявсички блогове. Ем искам да ти благодаря за поканата да бъда чат от този блог подскок. На бъда заедно с толкова много талантливи момичета. Албума ти е невероятен, как успяваш да измислиш всичките тези джобчета и тагчета не знам. Помислих си аз дали не е с пощенски пликове, но мислех че са черни, а ти си ги оцветявала. Поздравления за търпението ти ин разкошният албум който си сътворила :)

    ОтговорИзтриване
  30. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  31. Който си е майстор, си е майстор! Великолепен албум! И на мен ми се ще да направя нещо такова, но не ми стиска, а и като погледна този разкош направо се отказвам - не мога да се меря с вас. С една дума КРАСОТА!

    ОтговорИзтриване
  32. Много романтичен полъх ми довя това албумче. Винаги са ме впечатлявали албумите на черен фон с пастелни и вдъхновяващи страници. Трябва да ги опитам най-после. :)

    ОтговорИзтриване
  33. Ей, Ем -както винаги си с много страхотни идеи! Прекрасно творение си създала! Браво!

    ОтговорИзтриване
  34. Ем, ти си истинско вдъхновение, когато става въпрос за скрапбукинг! Наистина мога да те гледам и да слушам с часове как твориш вълшебства и изобщо няма да ми омръзне! Освен огромното удоволствие, което ми причиняваш винаги се намира и какво ново да науча...а какво по хубаво от това? Благодаря ти от сърце за тази инициатива и ще следя с интерес всичко свързано със скрапбукинга, което казваш и показваш! Сърдечен поздрав!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам, че все още има с какво ново да ви изненадам! Все се притеснявам да не ви стана скучна :)))) Мерси много, миличка!

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  35. Прекрасен албум, Ем. Благодаря за инициативата и продължавай да ни раздваш с нови забавления и творения!

    ОтговорИзтриване
  36. Ем, страхотна си!Благодаря за удоволствието!

    ОтговорИзтриване
  37. Това е последният блог през който трябва да премина и честно си мислех, че ще бъда уморена от писане и думите ми вече ще са изтъркани! Благодаря, че сте се сети ли за тази инициатива! Благодаря, Ви, че сте включили такива прекрасни момичета в проекта! Благодаря, Ви, че сте толкова различни една от друга! Имах усещането, че прелитам през различни планети и попадам в други светове! Днес е петък 18:43- умора имаше до преди 15 мин, сега съм със светнали очи и сама си се усмихвам! Благодаря, Ви, че направихте всичко това! Казвам го с топлина в сърцето си, защото знам колко труд, старание и душа сте вложили!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, за разкошните думи! Именно заради такива прекрасни коментари никога няма да спра да се занимавам с подобни неща - защото знам, че радваме хората и носим красота и вдъхновение в домовете им!

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  38. Ем, ти си царица на албумите, но ти си го знаеш.Радвам се да видя, че изпълняваш обещанието си да се посветиш повече на скрапбукинга и че пак даваш тон за забавни нещица в нашето блог пространство.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, Кат, нали ме знаеш - луд умора няма! А и наистина се надявам да вдъхновим повечко хора да се занимават с това и смятам, че именно такива игри и занимавки правят хобито ни още по-забавно и вълнуващо!

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  39. Ем, албумът е прекрасен! Действаш ми ужасно зарибяващо и вдъхновяващо :) Благодаря за чудесните инициативи, които предприемаш!

    ОтговорИзтриване