петък, 18 април 2014 г.

Baby shower за Мила


Много обичам този тип бебешки партита! Когато аз бях бременна, така и не ми остана време да си организирам, но ето че сега ми се отвори възможност да направя едно такова парти, естествено в стил моите забави ;) Сигурна съм, че всички познавате Мила - един страхотен човек и изключително вдъхновена крафтърка, която ни радва с разкошните неща, които твори. Е, тя съвсем скоро ще си има едно малко момиченце и аз реших, че ще е прекрасно ако й организирам едно такова парти. Идеята е много простичка - направете проект за бъдеща мама или за малко бебе момиченце и ми го пратете. Може да е всичко - от мъничко АТС на тази тема, през тагове и картички до албумчета и кутийки за съкровища. Тук важен е жеста. Ще питате защо да ги пращате на мен, а не направо на нея? Ами много просто - знаете колко са заети бъдещите майки и колко изморителна може да е бременността в последните месеци, за това реших, че ще е по-лесно ако аз ги събера всички на куп, опаковам ги и й ги пратя в един голям красив подарък, от колкото да я разкарваме много пъти до пощата.
Мисля, че страхотно ще я зарадваме с тези дребни подаръчета. Освен това така ще й предадем цялата си положителна енергия, а всички знаем колко е важно бъдещите мами да са щастливи и спокойни.
Та какво ще кажете - ще се включите ли в това бебешко парти? Както ви казах условието е само едно - темата на творението ви да е бебе момиченце или бъдеща мама. Срока за изпращане е до края на месец май, така че ще имате предостатъчно време.
Адресът за изпращане, вие си го знаете:

Милена Красимирова Йорданова
бул. Тотлебен 11, ет 2, ап 2
София
1606

Пожелавам ви дени прекрасни празници, изпълнени с много вдъхновение и майсторене
Гуш
Ем


11 коментара:

  1. Мила е от любимките ми и се включвам с удоволствие.
    Както винаги си помислила за всчко Ем.
    Гуш
    Ади

    ОтговорИзтриване
  2. О, Ем, с удоволствие ще помисля, още повече, че и мен ме очаква същото лятото и съм абсолютно на тази тема! Страхотно е Мила да има приятели като теб, сигурна съм, че много ще се зарадва. Иначе аз за сина ми организирах такова парти, но тогава им бях задала задачите на гостенките да правят неща за хапване и да мислят игри. Украсата малко не беше на ниво, но тази година се надявам да е по-различно. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честито! Как не си се похвалила! Пожелавам ти дена много лека и щастлива бременност и едно бързо и безпроблемно раждане!
      А за партито, сега като си натрупала толкова много опит съм сигурна, че ще стане страхотна украсата ;)

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  3. Еха, каква изненада! Не знаех, че Мила очаква бебче. :) С най голямо удоволствие ще се включа. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна инициатива, Ем :) И аз ще се включа :)

    ОтговорИзтриване
  5. Обожавам бебешки нещица, а пък в розово съвсем!!!!!!! Ще се включа със сигурност ( нищо, че не познавам Мила лично, но се надявам някой ден да се запозваем) ! <3 <3 <3

    ОтговорИзтриване
  6. Как без мен! Само чакам поводи за бременни/бебешки/детски картички! :) И аз не знаех за Мила. :) Страхотна инициатива!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотно мил жест, Ем! То си толкова добър, мил и креативен човек :-) Новината за МИла е страхотна и с удоволствие ще се включа :-)

    ОтговорИзтриване
  8. Чудесна идея, Ем! Толкова е вълнуващо!!! Обичам бебешките партита:) Непременно ще се включа.

    ОтговорИзтриване
  9. И аз с най-голямо удоволствие ще се включа

    ОтговорИзтриване
  10. Записвам се и аз. Чудесна инициатива!

    ОтговорИзтриване