петък, 26 април 2013 г.

Под уличния фенер

Ееее, привет, сладури!
Най-накрая и аз да стигна, пост да напиша! Тези дни толкова емоции ни се насъбраха... то просто ме погълнаха и докато се усвестя, то кое време станало!

Няма да ви пиша да ви разказвам за срещата, поради две причини. първо, вече толкова се изписа и толкова снимки има по блоговете (аз дори нямам време да снимам), второ, моята история ще е доста скучна, защото аз имах страшно много ангажименти и помежду другото за малко успях да се видя с една-две скици :) Само ще кажа, че беше една незабравима среща и съм безкрайно доволна, че се запознах на живо с толкова много лъчезарни и талантливи дами! Голямо благодаря на организаторките! Те милите много се озориха, докато направят това събитие реалност и вложиха много усилия и време, за да може всички да сме доволни и щастливи. Адмирации за това колосално събитие, което превърнаха в един разкошен спомен за всички участници :)))))

Продължаваме на там! Ще ви показа една окъсняла картичка. Така като се замисля, аз май с всичко закъснявам. Има едно много хубаво изказване "Може да закъснявам, но си заслужавам чакането". Трябва да си го сложа в рамка някъде. Та това е картичката, ще паднете, за рождения ден на Кали. И сега, разбира се, ще кажете "ама това не беше ли преди сума ти време". Да, беше! Но пусто време, дето се ми е малко, пак не ми стигна! Аз даже исках да се включа и в предизвикателството, което тя беше организирала. Не че мога да се меря точно в тази категория. Това не е в моя стил. Аз ако сложа повече от три елемента и вече почвам да мисля кое да махна :)))) Обаче пък тази награда беше просто прекрасна! Както и да е, аз пак направих картичка, в последния възможен момент, малко преди да тръгнем на път. И разбира се, дори не ми остана време да я снимам. Добре че, е Кали! Благодаря ти, мила, за прекрасните снимки! Хубавото е, че поне успях да й дам на живо картичката, нищо че не успях да я включа в предизвикателството.
Та ето я и нея :)



Правена е с дистрес, разбира се! Като на фенера сложих и малко напукващи акценти. Брадсът отново е от комплекта ми за правене на брадс. Този път пробвах да ембосна основата, за да й сменя цвета. Получи се прекрасно! Явно хората са го предвидили и като го нагрееш не се сгърчва или променя. Хитра работа ;)

Пожелавам ви един прекрасен петък и още по-прекрасни почивни дни :)

Гуш
Ем

9 коментара:

  1. Страшно пленителна картичка! Толкова стилна, елегантна и чаровна едновременно :) А какво да кажа за изработката и съчетанието на елементите - просто красота!

    ОтговорИзтриване
  2. Ем, тази картичка мнооого ми харесва!!! Всичко и е където, колкото и както трябва!
    Поздравче :)
    Стефка

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, миличка! Аз голямо чудене му хвърлих дали да не сложа още цветя, ама се отказах накрая и мисля, че така наистина си стана добре :)

      Изтриване
  3. Ем, ти си вълшебница на дистреса и напукването!!! Много стилно и елегантно!!! Сърбят ме ръцете да направя с моя шаблон-фенери една картичка, но сега започвам да си мисля, колко ли сполучлива ще е в сравнение с твоята:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Я, без такива! Сигурна съм, че ще сътвориш някоя голяма красота! :)))

      Изтриване
  4. Великолепна е, Ем! Много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  5. Прелестна е! Този фенер е вълшебен! Влюбих се в него на работилничката! А ти си го направила перфектен!!! Браво.

    ОтговорИзтриване
  6. Ем, много е красива! Типично в твой стил елегантна и нежна!

    ОтговорИзтриване