събота, 2 март 2013 г.

Начало на размяната

Здравейте приятели!
Ето че пътешествието на албумчето започна! И по този повод днес съм ви приготвила един куп снимки и едно много дълго клипче на АТС албума.
То май няма какво много да кажа, аз в клипчето всичко си обяснявам, но сега като го гледам и виждам, че съм забравила да кажа нещо много важно. А именно от къде ми дойде вдъхновението за този албум. Виновна за това е Анна. Може би сте попадали на нейните великолепни фото албуми. Наистина разкошни творения. Ако не сте разглеждали блога й непременно се отбийте, за да се полюбувате на тези красоти. Та тя беше направила една страхотно изчерпателна поредица от клипчета и подробни обяснения как създава един от своите фото албуми. Всъщност за много от дизайните на страничките съм ползвала нейните подредби. Естествено моя албум не може да се мери с нейните, но все пак съм й много благодарна за подробните обяснения и прекрасните вдъхновения. Това е наистина един човек на който най-искрено се възхищавам!

Таааа заредете се с една голяма купа с пуканки и приятно гледане :)




Понеже тук ще стане безкраен пост ако кача всички снимки съм ви подбрала само няколко от по-хубавите. останалите може да видите в групата ни във Фейсбук където съм направила отделно албумче със снимки както на АТС-тата така и на албума. Извинявам се предварително за не много доброто качество на снимките. Тези дни просто съм като с две леви ръце!

















Ще чакам с огромно нетърпение вашите АТС-та както и впечатления и мнения за играта, албума, АТС-тата и всичко което искате да споделите тук :)

Гуш
Ем

4 коментара:

  1. Ем, страхотен, неповторим, безкрайно красив. Изгледах клипчето с еха, уау, иии... Искрени адмирации отново и пак голямо, не огромно БРАВО! :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Ем, с толкова голямо нетърпение го очкавам! Като малко дете съм в момента! Поздравления за великолепната му изработка!

    ОтговорИзтриване
  3. Уау! Колко много труд си вложила в този проект!!!!!Ем, уникален е!!! Може да не видя на всички АТС-тата на живо, но пък имам привилегията и късмета да видя албума една от първите! Както се казва - " топъл - топъл" . Благодаря ти, още веднъж за това удоволствие!!!Гуш!

    ОтговорИзтриване
  4. Ем,
    80бр. АТС-а са гоооляма бройка :))) Хареса ми, че дори и последния в списъка ще има избор!
    Поздрави още веднъж за положения труд!

    ОтговорИзтриване