вторник, 19 февруари 2013 г.

Любов без думи

Привет на всички в този леко мрачен следобед!

Както може да заключите от заглавието, днес ще ви приказвам за любов. И сигурно очаквате, че сега ще почна на дълго и на широко да ви разказвам колко обичам мъжа си, колко романтично се запознахме, колко дълго време сме заедно и все още се обичаме и как с него така добре се разбираме, че няма нужда от думи.
Не, няма да ви говоря за това! Днес ще ви разкажа за една още по-вълшебна любов, като по приказките. Нали сте чували онази приказка, в която принцът само вижда портрет на прекрасната принцеса и вече е безнадеждно влюбен? Е, аз не само съм я чела, но и я изживях! Вярно, нямаше принцове, само една малка принцеса и не видях неин портрет, а една черно-бяла снимка от видеозон, но още в този момент аз я обикнах с цялото си сърце! Няма нищо толкова вълшебно и толкова необяснимо като любовта към детето. Започваш да го обичаш безусловно, още преди да си го видял, преди да си го докоснал, преди дори да знаеш какво е. Показват ти една снимка на едно малко черно петънце, което прилича на бобче, но ти вече си готова да дадеш живота си за него. Обичаш го безусловно, без да знаеш дали е момче или момиче, без да знаеш дали ще е русо или чернокосо, дали ще има сини очи или пък ще те гледа с точи тъмни като на кошута. Защото това няма значение, никога не е имали и никога няма да има. Защото в твоите очи то е съвършено! И в момента, в който го видиш, щялото мокро и зачервено и ревящо, дори най-прекрасния принц или принцеса живели някога на света бледнеят пред неговата красота. Всяка вечер, когато си лягаш мислиш за него, всяко сутрин, когато ставаш, първо се заслушваш, дали пък то не те вика. Когато ти се усмихне, сякаш цялата Вселена спира за момент. Когато те докосне с малките си ръчички, в теб сякаш се разпърхва цяло ято щастливи пеперуди. А когато погледнеш в очите му виждаш вечността.
Времето минава, хората се променят. Порастват, сменят характера си, предпочитанията си, понякога дори спират да обичат човека до себе си. Но една майка обича детето си за цял живот!
Ето за тази любов исках да ви разкажа днес.
А като илюстрация на казаното до тук съм ви приготвила една скрапбук страничка, която направих за моята дъщеря.  С нея ще участвам в предизвикателството на Card Mania - Is This Love That I'm Feeling..., както и при Crazy Challenge и City Crafter Chalange



Решила съм да украся цялата стена над леглото й с най-различни такива странички, за да може да ги гледа и да им се любува. За сега нашата скромна колекция наброява само 3, но се надявам до година да ги направя 12.



Гуш
Ем

11 коментара:

  1. Ем, прекрасно си го написала, толкова много ме развълнува. Дори си мисля, че текста трябваше да го включиш в самата страничка или пък просто направи друга, може и снимката от видеозона да присъства. Прекрасен проект и определено много емоционален!

    ОтговорИзтриване
  2. Very nice Milena~~Thanks so much so playing this week at CCCB :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Ем, наистина много истинска и емоционална публикация! :) Страничката също е страхотна! Сигурна съм, че и беба много ще им се любува на снимките, украсени от мама по този прекрасен начин! <3 :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Ем, страхотни странички ,толкова са нежни ,прекрасни и милички !
    Благодаря ти че включи една от тях в таз седмичното предизвикателство на Card mania callenges.

    ОтговорИзтриване
  5. Привет Ем, никога няма да забравя първия видеозон- колко бях притеснена и колко многоооооооооо щастлива :))) Страничките ти са много сладки и бонбонени. Ще следя с интерес и другите.Аз сега започнах "бременски" албум за спомен...Поздрави

    ОтговорИзтриване
  6. Много силна публикация! Напълно си права! Не съществува такава любов, като тази към детето.! Прекрасна страничка! Сигурна съм ,че Ели вече им гука :)

    ОтговорИзтриване
  7. Много личен и силно емоционален разказ, Ем. Много хубави странички и прекрасен подарък за малката :)ххх

    ОтговорИзтриване
  8. Beautiful page ... lovely colours ... Many thanks for playing at CCCB!

    ОтговорИзтриване
  9. Such beautiful pages. Thanks so much for playing along with us at CCCB!

    ОтговорИзтриване
  10. Ем, прекрасни колажи, а този за дъщеричката ти е истински ценен и много специален! Благодаря ти, че го показа в предизвикателството на Card Mania :-)

    ОтговорИзтриване
  11. Ем, много затрогваща публикаци! Докато я четох ми стана едно мило на душата, страхотна публикация и се радвам, че си споделила тези така съкровенни за теб мисли и снимки с нас !

    ОтговорИзтриване