вторник, 26 февруари 2013 г.

Ето го и клипче 3

Здравейте приятели!
Много се радвам, че моите клипчета ви харесаха толкова много! Радвам се на всички ваши коментари, въпроси и отзиви и именно за това с такова удоволствия продължавам да творя ли творя. Ще се радвам да чуя какво ви вълнува, какво искате да видите или какво ви затруднява, за да мога да ви бъда още по-полезна.

Като вече видяхте албумчето за АТС е готово и скоро ще го публикувам тук. Както знаете срока за записване за играта изтича в четвъртък, така че очаквайте рано в петък да пусна списъка с размяната. За да ви улесня и да направя нещата още по-забавни създадох и група във Фейсбук. моля ви, ако не съм ви добавила да не ми се сърдите, не е нарочно. Но на една част от вас не знам координатите, а други просто в бързината може да съм изтървала, за което надявам се ще ме извините. Именно за това направих самата група отворена, така че ако видите, че не съм ви добавила пишете и веднага ще поправя това. Идеята на тази група е в нея да пишем всичко свързано с играта, а и мисля че там много лесно ще става размяната на мейли и адреси. Също така много ще се радвам ако публикувате там прогреса на албума, когато той тръгне по дългия си път. Та ако все още не сте се включили в групата сега е момента :)

Толкова с организационните въпроси. Сега минаваме на днешното клипче :)

Днес съм ви подготвила една много специфична техника, която изисква малко по-специални материали, но пък е много ефектна и на мен ми беше много интересна.
В клипчето забравих да кажа и за това ще го добавя тук. Когато ползвате кракъл боя е хубаво да работите с по-дебел картон, защото по-тънкият се огъва. Но дори картонът ви да се е огънал, когато боята изсъхне напълно може да го притиснете с нещо тежко и той ще се изправи. Хубавото на тези кракъл бои е, че те запазват еластичността на картона, тоест като го сложите под нещо тежко боята няма да ви се напука и да падне.



Ето, разбира се и завършеното АТС.



А това е чашката, която направих за албумчето. Само забравих да спомена, че за нея съм ползвала едно от мастилата на VersaColor. Както виждате получило се е съвсем бледо изображение и за да не се изтрие първо го изсуших с уреда за ембосинг, а после много бързо сложих UTEE отгоре, за да го фиксирам. Естествено щеше да стане по-хубаво със син Стаз Он, но за съжаление имам само черен и трябваше да експериментирам с другите мастила.



Пожелавам ви една спокойна и уютна вечер

Гуш
Ем

5 коментара:

  1. Много ми харесва ефекта. Благодаря ти за урока, Ем! Когато ми оправят уреда за ембосинг или си купя нов, трябва непременно да пробвам. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасно уроче. Отдавна се каня да изпробвам UTEE-то, сега ме вдъхнови, благодаря:).

    ОтговорИзтриване
  3. Много полезно уроче, Ем!Благодаря ти! Със сигурност, някой ден ще го пробвам. :) Гуш!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотно уроче! А от къде мога да намеря UTEE?!
    Днес ми липсва гукащото гласчето на озвучителя..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. UTEE зареждаме в магазинчето на Двете елши - http://www.2elshi-shop.com/ (ако няма в момента трябва да питаш Рали кога ще получава)
      а малката днес я нямаше, защото аз успях да свърша преди да се събуди :)

      Изтриване