петък, 11 ноември 2011 г.

Нова страст!

От много време си майсторя скрапбук странички, но така и не завършвах нищо и винаги ги оставях някъде в забрава. Сега, малко преди работичничката, която имахме на тази тема, седнах сериозно да работя с идеята да довърша поне едни проект. Така се заплених, че не спрях докато не завърших тази страничка! Някак стана на един дъх! После няколко дни правих още една, която ще ви покажа много скоро, а сега работа и по трета. Май тежко се зарибих, защото сега съм се запасила с големи листа картон и съм си взела то фотото куп снимки, за да работя по тях. Все си мислех, че това не е за мен, че ще ми е скучно, че няма да ми се получават добре, че трябва много да ги претрепвам, за да станат хубави (а това винаги ме е дразнело, не обичам претрупаните проекти). Сега обаче толкова се ентусиазирах! Още повече пък вчера, когато дадох страничката на човека, за който беше предназначена. Това е една моя приятелка то гимназията. Тя скоро ще замине за Франция и е възможно повече да не се върне в България. Много ще ми липсва и за това реших, че ще се зарадва да има нещо от мен специално направено, за да си спомня за приятелите си тук. Тя толкова се зарадва и толкова го хареса! Каза, че веднага ще си го сложи на стената над леглото. и на мен ми стана едно такова миличко... хем ми е тъжно, че заминава, хем много се радвам за нея, защото това е голяма възможност.
Но стига съм се отплесвала в емоции, че пак ще си легна в 5 сутринта... Само едно ще кажа, очаквайте скоро още скрапбук странички ;)


Лека вечер от мен
Ем

8 коментара:

 1. Прекрасна страничка! Много стилна и елегантна!

  ОтговорИзтриване
 2. Страничката е чудна! Не е претрупана, много е стилна и е се е получил страхотен подарък!

  ОтговорИзтриване
 3. Ем, справила си се страхотно и съм сигурна, че и следващите ще бъдат не само добри, но и още по-хубави! Много мил и приятелски подарък си направила, който съм сигурна, че ще стопля сърцето на твоята приятелка!

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотна страничка за спомен,Ем. Много ми харесва цветовата комбинация и композицията. Нямам търпение да видя и следващите ти произведения на изкуството :)))

  ОтговорИзтриване
 5. Ем, абе с каквото и да се захванеш, те бива!!! И то много! Браво момиче, продължавай все в този дух! Много се гордея с теб!

  ОтговорИзтриване
 6. Красива е..и в любимите ми топли цветове.
  Много затрогващ подарък..и много изпипан!

  ОтговорИзтриване
 7. Прекрасна страничка, много ми харесват всички елементи и надписа! Моля те да ми изпратиш адреса, на който да ти изпратя изненадката от играта Pay It Forward, когато съм готова с нея на e-mail: vdobreva@gmail.com
  Поздрави

  ОтговорИзтриване