неделя, 2 октомври 2011 г.

Полет

Една картичка без печати... Това се оказа много трудно предизвикателство. Чак, когато го видях, осъзнах колко много съм привързана към печатането. Винаги слагам някакво печатче, а понякога и по няколко на куп! Толкова ми беше сложно да НЕ използвам печати!
Но реши, че това е прекрасна възможност да пробвам новите листа паус. Когато пристигнаха в магазинчето ни, аз веднага се влюбих в тях. Толкова са красиви, блестящи и изящни! Всеки ден при нас влизат хора и веднага се хващат за тях и първата им приказка е "А за какво мога да ги ползвам?". И аз веднага почвам да обяснявам разпалено как този пас би седял страхотно като прозорче на картичка. Все си го представях в главата си и все не ми оставаше време да стигна до този проект. И ето че сега възможността почука сама на моята врата и аз просто нямаше как да не се възползвам! Веднага грабнах един лист от пауса Зеленика и заврантулки и ето какво сътворих!


6 коментара:

  1. Красиво прозорче! И цветята са много красиви! :)
    А за пауса- на мен ми харесва също и да сложа печат върху него, само в един цвят и да го повдигна на дунапренчета:)Сигурно има още варианти:)
    Хубав ден утре!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Ем, много е нежна и красива. Пауса наистина е страхотен, трудно може да му устои човек. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Не знам много за пауса и обикновено си го представям както при теб в случая - като прозорче.. но все пропускам да си набавя.
    Много е нежна, ефирна и красива картичката, заслужава си игнорирането на печатите :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ем, страхотна картичка с много хубаво и нежно прозорче!

    ОтговорИзтриване
  5. Ем, чудесно си се справила със задачката!Поради пауса ли, поради що ли, но цялата картичка е много нежна и ефирна! Браво на теб!

    ОтговорИзтриване