петък, 25 февруари 2011 г.

Моето мече

Това мече, въпреки че е зимно и би подхождало много за Коледна картичка, стана на една прекрасна валентинка. Защото аз държах да има мече на картичката. На галено на моето мило му викам Мечо и от там, просто нямаше как всяка негова картичка да не е с мече. За Коледа вече си имаме едно зимно бяло мече, сега реших, че трябва да добавим към колекцията и кафява мечка. И като се хванах да оцветявам това мече откарах цял час. Използвала съм 3 вида кафяво, само и само да стане като истинска европейска мечка. По четката ми за рисуване още има следи от кафяво ;) Но пък си заслужаваше, защото стана наистина прекрасно мече и моето мило много си я хареса и сега краси рафтчето със специални картички в спалнята.



А ето и самата картинка от близо.

7 коментара:

  1. Страхотно сладко мече. Нищо чудно, че е завладяло сърцето ти.:-)

    ОтговорИзтриване
  2. Мечето наистина е много сладко, а по шапчицата му има фигурки, приличащи на сърчица - спокойно минава за валентинско :). А с цветовете, които си избрала - съвсем.
    Въобще, много красива картичка!

    ОтговорИзтриване
  3. Личи си, че и мечето, и картичката са специални :)

    ОтговорИзтриване
  4. Мечо е очарователен-докато го погледнеш и си се усмихнал, без да усетиш :)Възхищавам се на умението ти да оцветяваш!
    Харесах си и комбинацията на текст,послание и картинка.Аз нали си имам слабост към текст в картичките,ще опитам и аз нещо подобно.

    ОтговорИзтриване
  5. Много се радвам, че ви харесва!
    Лара аз също обожавам да си играя с текстове и честно да си призная ползвам много рядко текст - печат. Предпочитам да си направя мой си собствен текст, който идеално да пасне на картичката. Препоръчвам ти този сайт - http://www.fonts-bg.com/wordpress/ Тук има страхотни шрифтове, които са прекрасни за картички и всякакви други проекти. Много лесно се използват и ефектът е страхотен!

    ОтговорИзтриване