сряда, 17 февруари 2010 г.

Любов!

Това прекрасно чувство, което завладява всичко! Няма по-голяма сила от любовта, нито по-голямо щастие! Може би именно за това, само любовта от всички човешки чувства си има свой собствен празник. А би трябвало всеки ден да е празник на любовта! Защто трябва да има специален повод, за да кажеш на хората, на които държиш, че ги обичаш? Защо трябва да чакаме тази една дата в годината, за да направим нещо романтично?
Всички днес бързаме - всеки със свойте задачи. Рядко се спираме, просто за да се насладим на момента. Да дадем малко любов, да направим някой дребен жест на обич. Защото думите имат толкова голяма сила, а ние така рядко я употребяваме. Защото друбните неща оставят много по-голяма следа от големите, но ние често забравяме това. В стремежа си да се покажем велики ние правим хиляди безсмислени неща - копуваме скъпи бокети, големи картички, лъскави подаръци, но нищо от това не е така ценно като една прегрътка с любов.
Иска ми се всеки, тако прочете това да стане и да прегърне човека до себе си - просто така, без повод, без празник, просто с лючов! Защото любовта е твърде силна, за да я пазим само за един ден в годината!


Няма коментари:

Публикуване на коментар