вторник, 20 ноември 2012 г.

Време за всичко

Здравейте!

От доста време не съм писала тук и честно да си призная ми беше почнало да ми става мъчно. Както може би знаете това се дължеше на една доста основателна причина. Тази година се случи най-прекрасното нещо в живота ми - станах майка!  Няма да ви разказвам каква голяма радост е това. Не може да се сравни с нищо друго на света! Но няма и да ви обяснявам как не ми остава време за нищо, освен за нея. Дъщеря ми, Елица, вече е на четири месеца, а аз все още не мога до край да се възстановя и да вляза в нормален ритъм. Чак сега като захладня и не сме с нея по цял ден на вън ми остава мъничко време за мен и за хобито ми. Така че се хванах, промених облика на блога и се надявам да ми остава повече време да пиша тук.

С това въведение нека преминем към малко снимки. Първо ще ви покажа причината да съм толкова заета. Това е Елито! Тя е една същинска малка разбойница, много обича да си играе и да я гушкат. Но най-много обича да се къпе, нали е зодия Рак :)



А сега едно сладко малко творение, което надявам се да ми напомня, че трябва да има време за всичко. Това е едно часевниче от филц, което изработих за предизвикателството на Двете елши този месец.

Много усмивки от мен
Ем

6 коментара:

  1. Ех, да ти е жива и здрава малката сладуранка! Желая ти да имаш достатъчно време, което да поделяш (в никакъв случай поравно) между грижите за любимите хора и между носещите ти удоволствия занимания!

    ОтговорИзтриване
  2. ДА е жива и здрава хубавица Ели! Наистина е прекрасно да бъдеш майка! Сега май трябва да добавиш към заглавието на блога и and the little wonder in this place

    ОтговорИзтриване
  3. Поздравления и отмен! Да е жива и здрава малката Елица и да изпълва ежедневието ти с още по-хубави емоции! Радвам се, че си откраднала време за блога, пременила си го в страхотна цветна премяна!

    ОтговорИзтриване
  4. Ем,нека да е здрава малката и много да ви радва!А като спомена,че е рачка и в комбинация с талантливата мама...със сигурност ще си отгледате една малка талантлива фурия :о)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси Ади! Аз нямам търпение да почнем да си майсторим двете с нея!

      Изтриване
  5. Мерси много момичета за прекрасните думи!

    ОтговорИзтриване