понеделник, 26 октомври 2015 г.

Какво е Project Life?

Привет!
Тази седмица си закъснях с клипчето, но има такива седмици дето просто са срещу теб. В петък нямах нет, в събота бях цял ден на работилнички при Руми от Пловдив, а неделята ми е ден за Ели и Асен. Та оставих клипчето за понеделник :)
Днешната тема е една изключително нашумяла тенденция в скрапбукинга, а именно Project Life. Ако следите редовно моя блог, знаете, че напоследък съм се запалила по една нова страст и това е  Project Life. Идеята на проекта изключително много и допадна и се каня да започна от толкова дълго време, но както винаги все не стигам до там. Е, тези дни ме удари вдъхновението и след няколко безсънни нощи, ето че вече си имам завършени първите страници от моя Project Life! Не мога да ви опиша колко съм доволна от резултата и начина по който се изграждат страниците - страхотно е! В днешно време с тези дигитални фотоапарати, телефони и т.н. правим толкова много снимки и е прекрасно да може да ги запазим по този оригинален начин. Напълно разбирам защо целия свят е луднал по Project Life в момента.
За това реших да направя едно клипче в което на кратко да ви разкажа какво е това Project Life и моя поглед върху него. Приятно гледане!


А ето ги и снимките на моите странички


















И накрая супер бързата страничка, която направих със снимки на Елито :) 




Тази тема ми е много любима, както казах - това е новата ми мания. За жалост в Бг все още сме много далече от това и повечето неща си ги купувам от чужбина. За това много ми се иска да чуя и вашето мнение по въпроса. Интересна ли ви е тази тема? Искате ли да видите още клипчета посветени на нея? Ще се радвам да видя вашите отзиви и коментари!

Това е всичко от мен за днес!
Успешна и много творческа седмица от мен
Ем

1 коментар: