петък, 14 юни 2013 г.

Подаръче... за мен!

Здравейте, приятели!

Отбивам се за малко да се похваля какво получих вчера за РД-то :) Знам, че е ужасно егоцентрично от моя страна, но пък толкова си ги харесвам как да не се изфукам?! Та ето какво получих за РД-то вчера от моя мъж въоръжен със списък от мен ;)Много обичам да получавам точно това, което искам :))))  И разбира се веднага трябваше да седна и да пробвам новите неща. Натворих сума ти работи, но от тях завърших само една картичка и нея ще ви покажа сега.Специални благодарности и на всички, за прекрасните пожелания, които ми пратихте! Усмихнахте ме страшно много! 

Гуш от мен
и надявам се до скоро
Ем

6 коментара:

 1. Ем, прекраснице, да си жива и здрава и ти и прекрасния човек до теб дето така добре изпълява желанията ти... Все такива хубави подаръци да получаваш и много красоти да сътвориш с тях.

  ОтговорИзтриване
 2. Честит рожден ден! :)
  Да си използваш прекрасните подаръчета с много вдъхновение :)

  ОтговорИзтриване
 3. Ехааа, Ем, със здраве да си ги ползваш! <3 Добре си си поиграла с новите "играчки"! :))) Картичката е супер и много в твой стил! <3
  Специални поздрави на любящия съпруг, който така старателно е изпълнил списъка! :)))) А догодина - без списък! :P Поздрави и на малка бонбонка! :)))

  ОтговорИзтриване
 4. :) Честити нови придобивки, Ем! Сигурна съм, че ще създадеш страхотни красоти с тях :)

  ОтговорИзтриване
 5. Честит рожден ден Ем !
  Аз естествено пак със закъснение, но от все сърце ти желая, на теб и на цялото семейство, много здраве, щастие, любов и рози!
  Не се съмнявам , че ще измайсториш срахотни красоти с новите подаръци...

  ОтговорИзтриване
 6. Hi Milena (EM) I'm also a MAS member. Beautiful creations !! I'm a follower now.

  ОтговорИзтриване