неделя, 28 април 2013 г.

Бебешка лампа

Привет!

Първо нека честитя на всички празнуващи именници днешния прекрасен празник! Да сте все усмихнати и обичани! Нека всеки ден ви носи нови радости, здраве и много чудни приключения!

Тази година за пръв път и в нашето семейство си имаме именничка :) Та следобеда ще съм на бебешки имен ден. Ама покрай това луда станах! Докато да го организирам, докато приготвя всичко, сложна работа. Не че малката нещо ще помни от това, но поне ще имам снимки за албумчето й :)

Искаше ми се, обаче и още нещо да направя. Картичка ми се стори твърде простичко, тя не е като да си няма. А и картичка от мама на тази възраст ми е някак странно да се дава. От доста време в гардероба седи една лампа. Когато Елито се роди, баба й я купи да имало детето нощна лампа. Добре де, ама то нямало хубави цветове и тя взела тази турско синя лампа, която на нищо не се връзваше в стаята на детето. Смятайте, колко е било тежко положението, че чак мъж ми да каже "Абе я я прибери тая лампа, че много се бие с розовото и лилавото". Та прибрах я аз  с идеята един хубав ден да я разкрася по моя си начин :) И ето, че този ден дойде! Реших, че ще е идеална притурка към подаръците за именния ден на детето.
Тръгнахме от тук.



Хванах се аз, извадих акрилните бои и панделките и запретнах ръкави. първо си направих един по-специфичен цвят за основата, защото исках да е розово с малко лилаво и смесих двата цвята, които имах. После почна едно безкрайно лепене на панделка... Над два часа съм я лепила тая розова панделка, голяма играчка! Но поне накрая синьото се скри и съм много доволна. За финал залепих малки парченца от една друга бебешка панделка.
И стигнахме до тук.



Ще я покажа в Мър-Мяу, като една сладка не-хартиена закачка ;)

Приятно изкарване на празника!
Гуш
Ем

10 коментара:

  1. Да ти е живо и здраво именичето! А лампата е станала просто прекрасна!

    ОтговорИзтриване
  2. Ах,каква разкошна бебешко-розова лампа -цвета е уникален-толкова момичешко-бонбонен:))) Великолепна лампа си създала Ем,а този цвят-с мекотата си- определено създава много настроение и уют ;) Браво!!!:)ххх

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно се получила лампата! Добре си се справила и с това предизвикателство! :) А малката сладурка да е здрава, да имате забавен празник и да направите много снимки за скъпи спомени! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ее, страхотно преобразяване! Честито на именичето!

    ОтговорИзтриване
  5. Много добре се е получило.Струвало си е целият труд :)

    ОтговорИзтриване
  6. Ем, великолепно преобразяване! Браво!

    ОтговорИзтриване
  7. Уау, станала е разкошна! Никаква следа от синята лампа :)

    ОтговорИзтриване
  8. Честита именичка, Ем! ЛАмпата е станала неузнаваема :)

    ОтговорИзтриване
  9. Да ти е жива и здрава още веднъж, Ем. Просто прекрасна лампа. Браво! Страхотно си се справила. Струвало си е безсънието :*

    ОтговорИзтриване
  10. Закъснях, но ти казах, че ще се отбия все пак. :) Прекрасна идея, Ем. А за изпълнението и търпението - голямо браво. Много красива лампа. И може да прескачам по никое време, но не изпускам нито една хубавина. Особено пък твоите. Топли поздрави отново :)ххх

    ОтговорИзтриване