понеделник, 1 април 2013 г.

Добавете висулка / Add a charm

Привет на всички!

Днес е един прекрасен, слънчев пролетен ден, идеален за начало на месец април! Дано този месец да остане все така хубав и слънчев, най-вече на 20-ти и 21-ви ;) И като сме на вълна ново начало, имам една много вълнуваща новина, която ще споделя с вас! Вече съм член на прекрасния екип на Crazy Challenge Blog! Това за мен е голямо удоволствие, защото съм сигурна, че много ще се забавлявам с момичетата :)

Моя дебют като част от дизайн тийма започва с новото им предизвикателство. Следващите две седмици ви предизвикваме да направите проект, в който да ползвате висулка. Нашите спонсори от Birdie Brown  ще подарят на победителя три дигитални печата по избор от техния магазин. Надявам се, че ще се включите и нямам търпение да видя какви прекрасни проекти ще сътворите!

Ето и какво измайсторих аз с печата Retro Girl 01. Много ми хареса това момиченце, много е симпатично и идеално за всякакъв повод :)



Самия печат оцветих с акварелни моливи, а за рамка направих дупки с шилото.



Чармчето (много ми е трудно да му викам висулка, просто ме ни отива и все си му казвам чарм, нищо че е чуждица) е една детелинка, която ембоснах в златно, за да подхожда повече на моята червено-зелена цветова комбинация.



Разбира се, съм ви подготвила и клипче свързано с чармовете.


Вчера ви показах едно АТС, на което съм направила чармчето с една от техниките в килпчето. Ето и второ АТС, на което чармът е правен от елемент от бирен картон.



Надявам се, че съм ви била полезна!
Ако имате въпроси, знаете си питайте ;)

Прекрасен ден
Ем

11 коментара:

  1. Честито, мила Ем! Много се радвам и ти пожелавам да се забавляваш от сърце. А картичката си е изцяло твоя, с безупречното си изпълнение и мила закачка. С картинката си се справила отлично, без да изневеряваш на себе си, което е най-важното! АТСто просто грее в любими тонове. Благодаря ти отново за положения труд и клипчето. Умееш да вдъхновяваш естествено, без "напън":)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря! Оценката ти значи много за мен и много се радвам, че мога да ви вдъхновявам, това е голямо удоволствие :)

      Изтриване
  2. Ем ,радвам се за заслуженият успех и съм сигурна ,че винаги ще ни вдъхновяваш!Поздравявам те от сърце!А днес представените неща са чудесни.Аз набодената рамка я правя с един уред за вадене на кройки представляващ подобие на нож за пица със заострени краища-става много бързо и лесно:)Надявам се мъничката да е здрава вече.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси много!
      Това с уреда за кройки е много интересно! Аз го правя доста бавно и едно шило и линия, но пък резултата много ми хареса и си заслужава.
      А малката днес е по-добре, нямаме температура, даже излязохме за малко на разходка :).

      Изтриване
  3. Честито и от мен, Ем!!! Много вдъхновение и креативни проекти ти пожелавам в новия екип :) Бъди все така талантлива и оригинална!

    ОтговорИзтриване
  4. Честито Ем заслужен избор, желая ти успех и мерси за поредното клипче- следя ги с удоволствие..Поздрави Пепи

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна новина - честито! Със сигурност ще ни радваш и вдъхновяваш с много проекти!:)

    ОтговорИзтриване
  6. Мерси, момичета! А за нови проекти и нови клипчета може да сте сигурни, че ще има :)))

    ОтговорИзтриване
  7. Мила Ем ,очаквам с нетърпение всяко твое клипче.Всички са толкова забавни и интересни.Пускам си ги по няколко пъти ,и им се наслаждавам.
    Честито и от мен.Вярвам че ще имаш много щастливи и приказни изживявания с прекрасния екип на Crazy Challenge Blog!Успех!
    Благодаря ти от сърце за милите думи.Наистина ще съм ти много благодарна ако можеш да помогнеш относно диетата.Гушки и от мен
    Диди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, много мила! Толкова се радвам, че мога да ви вдъхновя и надявам се помогна и моите клипчета!

      За диетата каквото мога тези дни ще ти пратя. Надявам се, да не е проблем ако част от нещата са на английски, просто има много повече материал в Световната здравна организация.

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  8. Страхотна картичка :) Печатчето е много сладурско :)

    ОтговорИзтриване