понеделник, 25 февруари 2013 г.

АТС тефтерът

АТС тефтерът най-накрая е готов и изгарям от желание да ви го покажа! Не знам как ще удържа до началото на месеца, нищо че то почти не остана време. Но за сега не мога и да искам да ви го покажа целия, защото все още е доста празен и трябва да го донапълня с АТС-та.
Но понеже съм толкова нетърпелива направих няколко спойлър снимки на част от страничките в него. Това е само една малка част от него, защото аз само добавях нови и нови страници и така той стана доста голям. Очаквайте началото на месеца целият тефтер подробно сниман и описан да се появи тук :)










Смятам да го включа в предизвикателството на Краси при Картичкофуриите. Краси, мила, ако счетеш, че не отговаря на условията, понеже е доста странна птица това мое творение, а и за да не развалям до край изненадата не съм показала корицата, направо го изтрий от участниците. И без това се паднах фаталния номер 13 ;)

Пожелавам ви една спокойна и много красива вечер
Гуш
Ем

15 коментара:

  1. Ехаа, каква красота наднича от тези спойлър снимчици :) Масивен, огромен труд, Ем. Искрени адмирации. Чакаме го с нетърпение :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Ем, sneak peek-a, който си ни показала още повече събужда любопитството ми и направо нямам търпение да го видя целия, с всички АТС-та и то на живо! <3 :)))))) Хайде по-бързо да минават тези 3 дни, та да си видя и другарчетата, с които ще си разменя визитки! :)
    Благодаря ти още веднъж за старанието и всеотдайността, с които подготвяш тази инициатива! <3

    ОтговорИзтриване
  3. Мале, мале, то е тефтер, то е чудо! Браво, Ем, страхотен е! И аз вече нямам търпение размяната да започне :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Уау, страхотно изглежда! И аз вече нямам търпение да се докосна до него :)

    ОтговорИзтриване
  5. Поздравления, Ем! Толкова много труд ...но резултата е повече от впечатляващ!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Изглежда страхотно! Браво, Ем! С интерес очаквам снимки на целия албум. :)

    ОтговорИзтриване
  7. Ехааа...и аз се радвам, че ще имам честта да се докосна за мъничко до него. Чакам го с нетърпение. Адмирации и за труда и за инициативата!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Как само ни раздразни любопитството! От това, което виждам, не се съмнявам, че и останалата част ще бъде великолепна!

    ОтговорИзтриване
  9. И аз го чакам с нетърпение! Прекрасен е, Ем!

    ОтговорИзтриване
  10. Айй колко съм щастлива, че това СЪКРОВИЩЕ ще дойде и при мен за малко :))) браво Ем, страхотен е!

    ОтговорИзтриване
  11. Ем, страхотен е! Радвам се, че развали инзенадата и ни го показа по-рано! А този път мисля, че номер 13 ще ти донесе късмет:) заслужава награда това творение! Толкова любов и старание лъха от него!!! Благодаря ти, че го споделяш с нас, истинска забава е!

    ОтговорИзтриване
  12. Eм, как да го премахна..- той е уникален просто.. Толкова много старание, любов и красота..(а колко още ще приюти..)Изглежда страхотно..
    Благодаря ти,че го сподели в моето предизвикателство при Картичкофурии, за да можем да му се насладим преди да го пипнем "на живо"..

    ОтговорИзтриване
  13. О, много благодаря момичета! Толкова се радвам, че ви харесва!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Страхотен е , поздравления . Доста сте си поиграла.
    Може ли да споделите от къде се сдобихте с металните рингчета, преди време търсих в България, но никъде не открих.

    ОтговорИзтриване