понеделник, 25 февруари 2013 г.

АТС тефтерът

АТС тефтерът най-накрая е готов и изгарям от желание да ви го покажа! Не знам как ще удържа до началото на месеца, нищо че то почти не остана време. Но за сега не мога и да искам да ви го покажа целия, защото все още е доста празен и трябва да го донапълня с АТС-та.
Но понеже съм толкова нетърпелива направих няколко спойлър снимки на част от страничките в него. Това е само една малка част от него, защото аз само добавях нови и нови страници и така той стана доста голям. Очаквайте началото на месеца целият тефтер подробно сниман и описан да се появи тук :)


Смятам да го включа в предизвикателството на Краси при Картичкофуриите. Краси, мила, ако счетеш, че не отговаря на условията, понеже е доста странна птица това мое творение, а и за да не развалям до край изненадата не съм показала корицата, направо го изтрий от участниците. И без това се паднах фаталния номер 13 ;)

Пожелавам ви една спокойна и много красива вечер
Гуш
Ем

14 коментара:

 1. Ехаа, каква красота наднича от тези спойлър снимчици :) Масивен, огромен труд, Ем. Искрени адмирации. Чакаме го с нетърпение :)ххх

  ОтговорИзтриване
 2. Ем, sneak peek-a, който си ни показала още повече събужда любопитството ми и направо нямам търпение да го видя целия, с всички АТС-та и то на живо! <3 :)))))) Хайде по-бързо да минават тези 3 дни, та да си видя и другарчетата, с които ще си разменя визитки! :)
  Благодаря ти още веднъж за старанието и всеотдайността, с които подготвяш тази инициатива! <3

  ОтговорИзтриване
 3. Мале, мале, то е тефтер, то е чудо! Браво, Ем, страхотен е! И аз вече нямам търпение размяната да започне :-)

  ОтговорИзтриване
 4. Уау, страхотно изглежда! И аз вече нямам търпение да се докосна до него :)

  ОтговорИзтриване
 5. Поздравления, Ем! Толкова много труд ...но резултата е повече от впечатляващ!!!

  ОтговорИзтриване
 6. Изглежда страхотно! Браво, Ем! С интерес очаквам снимки на целия албум. :)

  ОтговорИзтриване
 7. Ехааа...и аз се радвам, че ще имам честта да се докосна за мъничко до него. Чакам го с нетърпение. Адмирации и за труда и за инициативата!!!

  ОтговорИзтриване
 8. Как само ни раздразни любопитството! От това, което виждам, не се съмнявам, че и останалата част ще бъде великолепна!

  ОтговорИзтриване
 9. И аз го чакам с нетърпение! Прекрасен е, Ем!

  ОтговорИзтриване
 10. Айй колко съм щастлива, че това СЪКРОВИЩЕ ще дойде и при мен за малко :))) браво Ем, страхотен е!

  ОтговорИзтриване
 11. Ем, страхотен е! Радвам се, че развали инзенадата и ни го показа по-рано! А този път мисля, че номер 13 ще ти донесе късмет:) заслужава награда това творение! Толкова любов и старание лъха от него!!! Благодаря ти, че го споделяш с нас, истинска забава е!

  ОтговорИзтриване
 12. Eм, как да го премахна..- той е уникален просто.. Толкова много старание, любов и красота..(а колко още ще приюти..)Изглежда страхотно..
  Благодаря ти,че го сподели в моето предизвикателство при Картичкофурии, за да можем да му се насладим преди да го пипнем "на живо"..

  ОтговорИзтриване
 13. О, много благодаря момичета! Толкова се радвам, че ви харесва!!!

  ОтговорИзтриване