събота, 16 февруари 2013 г.

Картичка за мъж

Здравейте, приятели!
Тези дни съм затрупана с работа по проекта Забава с АТС! Толкова се радвам на всички, които се записаха и се надявам, че ще има и още :) Но това разбира се, ме затрупа с изработка на малките визитки и време за правене на картички почти не ми остана.
Тази картичка направих по поръчка на една много близка приятелка за рождения ден на баща й. Мъжките картички винаги са ми били предизвикателство, защото не мога да се развихря с цветенцата и сладурските меченца. Но този път не му мислих много много, а се оставих музата да ме води и ето какво се получи.


Нямах време да направя хубави снимки, защото тя беше готова буквално минути преди да дойде девойката да си я вземе. За това на бързо я нащраках, за да я покажа и на вас.
Самата сгъвка е от моя любим модел трипластно затваряща се и много се хареса на моята приятелка.


За централното изображение използвах дистрес мастило Ръждива панта, а след това акцентирах на няколко места с напуканите акценти.



Разбира се надписът е също в тон с цялата картичка. Той е един много любим мой надпис от едно компчектче печати на Физи и думата "баща", може да се заменя с "брат", "съпруг", "чичо" и още два-три варианта по тема мъже.


С нея ще участвам при Картичкофуриите, където Ани ни предизвкиа да направим картичка за мъж, а също така и в The Crazy Challenge.

Приятни почивни дни от мен
Ем

6 коментара:

  1. И на нас ни е любима тази твоя сгъвка, Ем. Страхотно се е получила тази таткова картичка.Чудесни ръждиви панти си направила, а разливането на ръждата по цялата картичка и придава романтичното излъчване на отдавна отминалите дни. Браво :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Ем, картичката ти е страхотна, тази сгъвка и на мен ми е дна от любимите, но докато не си купя тример,май няма да мога да я направя :-)Мисля, че по-честичко трябва да правиш мъжки картички-получават ти се.Със съжаление обаче,трябва да ти кажа,че едно от условията на предизвикателството е мъжката картичка да е с оцветена картинка,а твоята не отговаря на това.Благодаря ти,че се включи в моето предизвикателство.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Извинявай, мила! Реших, че след като съм оцветявала колата и фона с дистрес се брой и за това я включих!
      Ще я махна, ей сегичка ;)

      Гуш
      Ем

      Изтриване
  3. Много добре ти се получават мъжките картички и ти се възхищавам за това умение! Отново чудесен резултат ни показваш! Гуш!

    ОтговорИзтриване
  4. Дааа... много ми харесва, Ем! Сигурна съм, че и на рожденника се е харесала! Майстор си на тези чудни сгъвки!

    Много се радвам, че участва в The Crazy Challenge :) надявам се пак да участваш при нас :)))

    Поздрави, Нели :)))

    ОтговорИзтриване