понеделник, 20 юни 2011 г.

Покани за рожден ден

Толкова много покани направи тази година, че като се замислих направо ми стана чудно, кога двете с Рали сме смогнали с толкова много работа. Правила съм покани за сватби, за нов дом, за кръщене, за детски рожден ден... край нямат. И сега като дойде моя ден ден, просто нямаше как да не направя нещо наистина специално за покана. И естествено се залових и измислих най-завъртяното нещо възможно. Първото правило на поканите е, че те трябва да са ефекти, но лесни за изработка. Защо ли някак винаги заобикалям точно първото правило. Направих първата за моста и толкова ми хареса, толкова красиво стана, че просто нямаше как и останалите да не са като нея. Но всяка покана ми отнема около час и половина работа. А аз направих общо 15! Дори не знам кога смогнах да ги сътворя, някъде в промеждутъкът между другите задачи.
Правих поканите на групички от по няколко и успях да снимам само първите три.



От известно време се сдобих с това сладко малко лисиче на Hero Arts и не се сдържах и него да сложа на поканата и то като централен елемент.







Много ми харесва начина на сгъване на този тип картички, като си ги сложиш на рафта и седят толкова красиво. Всички бяха много доволни им много им се зарадваха. А едната девойка даже каза, че си я сложила на почетно място пред телевизора, защото била като произведение на изкуството. Е, чак толкова високо не бих оценила картичката, но пък определено е много интересна и симпатична покана ;)

Пожелавам ви успешен старт на седмицата и много хубави емоции
Ем

8 коментара:

  1. Наистина ,много красива покана,цветовете са много хубави!

    ОтговорИзтриване
  2. :) Станали са много сладки, Ем! Май е време вече и аз да изпробвам това сгъване. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасни! Лисичето е много сладко. Успешна седмица и на теб!

    ОтговорИзтриване
  4. Сгъването е много подходящо за покани, ще го изпробвам някой път! А поканите наистина са много красиви.

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесни покани, много красиви и сладки с това лисиче!

    ОтговорИзтриване
  6. Поканите са много хубави, притежателите им трябва да са много щастливи.

    ОтговорИзтриване
  7. Ем, просто чуднички покани.....наистина моделът е малко трудоемък за такъв брой, но си е струвало....И снимките ви разгледах, изкарали сте си чудесно сред природата!

    ОтговорИзтриване
  8. Какая прелесть! Красивая работа получилась!

    ОтговорИзтриване