петък, 19 декември 2014 г.

7 години заедно

Привет, приятели!
Днес ще ви покажа един албум, който направих по повод годишнината, която имахме с моя мъж. Естествено тя беше октомври месец, аз чак сега сколасах с албума, но... поне беше октомври тази година ;) 
Та този октомври направихме 7 години с моя мъж. За мен това си е голямо постижение предвид колко съм непостоянна :)))) И нямаше как да не се отбележи с албум. 
Много си играх с корицата на този албум, тай като ме беше ударила една микс медия вълна и извадих всичките си медиуми и шаблони (а аз имам точно два шаблона хахахахаха). Завърших го вчера късно вечерта или по-точно рано сутринта и просто нямах търпение да ви го покажа. Та за това ще извинявате лошите снимки, правени са с моята праисторическа сапунерка. Обещавам пи първа възможност да ги сменя с хубави снимки, за да се видят всички красоти в детайли.  




Много благодаря на Дани за тази рамчица, чудна работа ми свърши! 


Вътре все още няма снимки, защото както винаги половината ми снимки са на лаптопа, другата половина на компютъра, а има и едни дето са по разни дискове, та ще видим кога ще сколасам да ги събера и извадя.










С него ще се включа в предизвикателства на Картичкофуиите, Мър-Мяу и на Хартиени вълшебства

Пожелавам ви едни прекрасни Коледни празници!
Гуш
Ем 


4 коментара:

  1. Ем, разкошен е! Още дълги години да се обичате и подкрепяте.

    ОтговорИзтриване
  2. Весела Коледа,Ем! Пожелавам ти и още дълги години обич и увсмивки в щастливото ви семейство! Албумът ти се е получил страхотно!
    Благодаря,че участва в предизвикателството ми при Картичкофуриите !

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасен е, мила! Пожелавам ви безброй години заедно и хиляди щастливи мигове, в които да се радвате един на друг!

    ОтговорИзтриване
  4. Години на нежност !!! Поздравления... и много вдьхновена нова година!

    ОтговорИзтриване