четвъртък, 9 януари 2014 г.

Предай нататък 2014

Привет на всички!

Предай нататък е една много забавна игра, която повечето от вас знаят. Идеята е много проста - първите пет, записали се под публикацията на автора получават ръчно правено подаръче от него. Те на свой ред трябва да пуснат публикацията и да дадат 5 подаръка на записалите се при тях. Всичко това трябва да стане до края на календарната година.

Това е верижна игра, но тази година аз реших да я почна без преди това да съм се записала някъде. А реших това, защото миналата година се записах и покай многото ми проекти така и не пуснах след това този пост. Е, поне тази година ще се отчета ;)Та на кратко - първите пет човека, оставили коментар под тази публикация ще получат ръчно правено от мен подаръче до края на годината.

И за да не е тази публикация само суховат текст ще сложа тагчето, което подарих на Роси за Коледа. То е от серията 3 в редичка с любимите ми еленчета на Стампендъс и прекрасните хартии на Echo park.Специални благодарности на Петя, която ми даде тези прекрасни цифри, за да направя акцентът на този коледен орнамент. 


Задната част оставих празна, за да може Росито да си сложи снимки на семейството, ако иска.

Толкова то мен за днес!
Гуш
Ем 6 коментара: