вторник, 24 декември 2013 г.

За новата година

Привет!

Малко остана до Коледа и аз съм затрупана в опаковане на подаръци, приготвяне на специалната вечеря и печена на сладки. А отделно покривам една колежка в Paper Playful и вчера писах два поста за там. Та съвсем забравих, че вчера имах да пускам едни пост. Пак добре, че се сетих днес :)

Това е една картичка за новото предизвикателство в The Crazy Challenge - Отпразнувайте Нова Година



Тя е направена с прекрасното семейство снежни човеци, любезно предоставени ни от Fresh brewed designs.


За малко блясък добавих и един от стикерите на Зара със златен брокат.


Е, трябва да изчезвам, че мъфините ми ме чакат във фурната :)
А тази картичка ще отиде в прекрасното ново българско предизвикателство - Хартиени вълшебства, защото отбелязва новото начало на годината :)

Весело изкарване на Коледа! Пожелавам на всички да получите подаръците, които най-силно искате и да си изкарате страхотно този прекрасен празник!
Гуш
Ем


4 коментара:

  1. Благодаря Ем.Снежковците са много сладки.Моето желание се сбъдна-имам машинка Биг шот и не мога да и се нарадвам.ВЯРНО Е ЧЕ МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!Щом като го желаеш искренно и от сърце.Весело изкарване и на теб.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Еййй, честито! Прекрасен подарък са ти направили! С много здраве и вдъхновение да си го ползваш :))))
      Весела Коледа и една прекрасна нова година!
      Гуш
      Ем

      Изтриване
  2. Ах, тези снежковци са такива сладури! Благодаря ти, Ем, че ни ги в първото предизвикателство на Хартиени вълшебства! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ем, страхотна картичка е станала. Типично в твой стил. И ако някъде другаде срещна зелена снежинка много бих се учудила, но при теб си е на място и е перфектният акцент към цялостната визия. Благодаря ти, че ни я показа в Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване