вторник, 21 май 2013 г.

От игла до конец

Привет!

Лелеее, как укъснях с тази публикация! Ще ви покажа картичката, която измайсторих за предизвикателството при Картичкофуриите. То ще свърши скоро, викам си поне да пусна най-накрая картичката :)



Нищо особено, но много време си играх да я шия. Понеже нямам машина и на ръка. Първо със шилото, после минавам с иглата... играчка голяма! Но много ми хареса как стана. ако един ден се сдобия с машина, определено ще гледате доста шити картички:)))

Тази картичка ще замине при Светлето по повод годишнината на нейния блог.

Пожелавам ви едни прекрасни почивни дни
гуш
Ем

9 коментара:

  1. Чудесна е! Измъчила си се с ръчното зашиване, но си е струвало труда! Пожелавам ти в най-скоро време да те изненадат с подарък-шевна машина!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Толкова е нежна, романтична и носи страхотно винтидж усещане! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми харесва на мен, честно казано много повече се впечатлявам от ръчния шев, толкова топлина носи. Пожелавам ти в най-скоро време да се сдобиеш с хубава шевна машина, макар че и без нея правиш уникални неща! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ем , благодаря че се включи в моята игра ! Картичката ти е прекрасна и невероятно нежна ! А аз много обичам пеперуди :)

    ОтговорИзтриване
  5. Ем, много е нежна! Доста труд е паднало докато я ушиеш, но пък изглежда страхотно.

    ОтговорИзтриване
  6. Много е красива и нежна! Заслужавало си е играчката с шилото и иглата!

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасна е Ем, както винаги :)) а цветовете са едни от любимите ми :)) весели празници и на теб :)

    ОтговорИзтриване
  8. Чудесна е, Ем! Много са приятни излъчването и нюансите и, а за боцкането с иглата ми е познато-снощи до късно боцках, за да се включа и аз в това предизвикателство.

    ОтговорИзтриване