понеделник, 21 януари 2013 г.

Прозорец към тайната градина

Здравейте!

Тази нощ детето не можа да спи добре и аз останах с нея до седем сутринта. Няма да ви казвам колко съм изморена, но за сметка на това успях да завърша няколко проекта, които бях започнала тези дни. Та за един свободен час, между две смени на пелени, сътворих тази картичка с любимите си дистрес мастила. Самата картинка обработих с UTTE, за да изглежда като истинско стъкло, а дантелата, която ползвах за перденце е оцветена с малко дистрес мастило Див мед.


И понеже мисля, че отговаря на условието на играта на Kakichka, реших да я покажа там.
С нея ще участвам и при Картичкофуриите и в Cupcake Crafts :)


8 коментара:

  1. Много е красив този прозорец! Страхотен стил! Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Ем, както винаги разкошна картичка си сътворила и от никъде не личи умората и недоспиването ти. Дистрес мастилата са любими и на мен но далеч не мога да се похваля с правилното им използване... Благодаря ти, че сподели с мен гледката от твоя прозорец и целувки за бебка.

    ОтговорИзтриване
  3. Прозорчето на мечтите- прекрасна е!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна приказна картичка!

    ОтговорИзтриване
  5. Ах, много хубаво се е получило, Ем! Определено с дистрес мастилата си в стихията си. ;)

    ОтговорИзтриване
  6. Стилно, нежно и изпипано, Ем! Както всичко до което се докосваш! Харесва ми гледката от твоето прозорче! Гуш от мен, а на бебчо много спокойни дни и нощи!

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасен е твоят прозорец, Ем!!

    ОтговорИзтриване
  8. Such a pretty card and a really fab scene you have created, love how you've pulled it all together. Thanks for joining in this weeks challenge at Cupcake :) Donna ♥ x

    ОтговорИзтриване