сряда, 19 октомври 2011 г.

Някога на Запад

Дори не знам как ми дойде това предизвикателство. Просто ми хрумна, че би било много интересно. Сега като гледам май съм го измислила прекалено сложно, което изобщо не ми беше целта. Дори не съм очаквала, че ще е толкова сложно, защото всеки може да докара този стил без много да се старае с малко канапче и една шапка или пък ботуши с шпори. Да си призная малко се натъжих, защото лично аз много се забавлявах и с голямо удоволствие си майсторих картичката за предизвикателството и сега като гледам колко малко хора са се включили ми става мъчничко.
Както и да е...
Какво да ви разкажа за тази картичка?! Идеята тръгна от шкафчето. Исках много да направя такова, защото съм виждала на разни места и много ме впечатляваше. Разбира се, трябваше да си намеря и шапка. Но никъде не успях да видя нещо, което да ми хареса достатъчно, за това реших да се заема сама. Свалих едно обикновено моделче шапка от нета, поиграх си на фотошоп, за да изглежда повече като за момиче и си я принтирах. Разбира се, все още ми изглеждаше постно, за това обших краищата с черен конец и сложих черна панделка в добавка. С костюмчето също малко се измъчих, главно защото панделката, която използвах, за да го направя се бридеше ужасно и половината трябваше да я хвърля. Е, няма как, изкуството изисква жертви ;)
Дано да ви хареса!





Лека вечер от мен и до скоро
Ем

5 коментара:

  1. Ем, много съжалявам да прочета, че си тъжна! Може би просто всяка от нас се притеснява да не станат много каубойските шапки, знам ли. Лично аз не обичам да направя нещо просто ей така, трябва да има някакво вдъхновение, идея, която да изчистя и реализирам, а точно сега хич не ми е картички. Един проект вече го правя не знам колко дълго и днес, вече се чувствам доста по-добре и смятам госпожицата като заспи да го завърша най-накрая. А ти се усмихни, я виж какво хубаво вдъхновение си направила за това предизвикателство! Тооооолкова много да ми хареса, всичко е пипнато и измислено, точно на мястото си! И шкафчето е страхотно, и шапката, и костюмчето! Имам чувството, че някоя каубойка хей сега ще влезе, ще го облече и ще яхне коня! Пожелавам ти много усмивки и приятни емоции!

    ОтговорИзтриване
  2. Ем,аз също съжалявам да прочета,че ти е мъчничко и,ако поне малко ще те усмихна с това,което ще кажа ще бъда много доволна.За мен беше огромно удоволствие да мисля и направя картичката си,да не говорим,че това,че темата беше супер различна и интересна беше допълнителен стимул :).Аз ти благодаря и за нея и за чудесното вдъхновение от теб и другите момичета!Хубав и усмихнат ден ти желая :)

    ОтговорИзтриване
  3. Скъпа Ем, предизвикателството е страхотно!Убедена съм, че много хора като мен просто са изпуснали срока за участие! Аз имам чернова в блога си с работно заглавие "Support Your Local Sheriff!" и
    The image from:

    http://beccysplace.blogspot.com/2011/02/little-nick.html

    Снощих рисувах,оцетявах, но до сглобяване на картичка не стигнах, защото готвих и правих домашни ( за маите) и така маите от Гватемала победиха Дивия запад!
    С поздрави:
    http://borqna-venkova.blogspot.com/
    Чичо Google реши,че съм анонимна, но не!

    ОтговорИзтриване
  4. Ем, надявам се и моето участие да ти подейства позитивно когато го видиш :) Предизвикателството си беше супер, но вероятно един е решил, че не е за него, друг, че няма нищо подходящо, трети не е успял с времето или с осмислянето на идея.. просто стечение на обстоятелствата, както се казва.
    Твоята и останалите картички си заслужаваше да се видят, както обикновено :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Много мерси, момичета! Имах нужда от няколко добри думи, за което много ви благодаря!

    MaDe, наистина си личеше, че си направила картичката си с голямо удоволствие и крайният резултата е страшно впечатляващ!
    Cvety, определено ми подейства позитивно! Веднага като го видях този сладък топчо и се усмихнах, толкова е готин с тази дизайнерска шапка и значката!

    ОтговорИзтриване