петък, 10 септември 2010 г.

Есента дойде!



Ето че и есента вече чука на нашата врата, въпреки че ние не искаме все още да се разделим с лятото. Не знам защо винаги е така, изпитваме една лека носталгия по лятото и гледаме с едно такова намусено личице към есента с всичките дъждове и ветрове и студено време. Хората казват, че есента е умиращ сезон, когато всичко се подготвя за дългата зима. А всъщност тя е пълна с толкова цветове, така наситени багри и емоции, стига само да си отворим сърцата за това.
Още когато Рали ми прати идеята за тазседмичното предизвикателство на Двете елши много се зарадвах и веднага се залових за работа. Стана една чудесна есенна картичка!


Но ми се искаше още... И тогава се зароди идеята за тази картичка, която обаче така и не можах да довърша за предизвикателството. Но ето, че днес най-накрая тя вече е готова и няма как да пропусна да я публикувам тук. Нищо, че вече предизвикателството свърши.



2 коментара:

  1. И двете картички са много красиви.
    Първата е в прекрасни есенни тонове, които са много приятни за окото.
    Втората е чудесна с тоси красив акцент в горния десен ъгъл, а надписа е прекрасен.

    ОтговорИзтриване
  2. Как съм пропуснала тази картичка! Втората! И първата е красавица, но втората...Любимите ми цветове и толкова стил и изящество!И нежност... Няма нищо излишно и просто те грабва !
    Поздравления!
    Хубав да е денят ти!

    ОтговорИзтриване