петък, 25 юни 2010 г.

Някъде там в планината...


Ето че и на мен ми остана малко свободно време. Не съм писала тук от толкова дълго, че чак ме е срам! Но какво да се прави, когато човек е в сесия и гони стипендия свободното време се оказва лукс, които не можеш да си позволиш.
Но ето, че си взех изпита! И то със 6! Ама как не?! Аз в най-скоро време ще направя снимка на огромното порт-фолио, което си е просто един шедьовър, за да видите с какво се занимавах толкова много време.
Но сега е време за почивка и то заслужена! Именно защото само почивката ми е в главата тази седмица предизвикателството в Картичкофуриите е точно с такава тема. И аз естествено направих картичка, която представлява моето лято. А то ще е почивка в едно прекрасно балканско градче - Клисура, където моят мъж има вила. Това е едно наистина прекрасно място, спокойно, някак отдалечено от всички проблеми и нерви на големия град. От всякъде те заобикаля едно спокойствие, една тишина, една неподправена красота! Вече нямам търпени е да замина, но ми остава още време до тогава.
За сега ви оставям да се любувате на моето творение вдъхновено от Клисура, а пък живот и здраве като се върна от там ще кача и много снимки!


6 коментара:

  1. Много слънчева и красива картичка!

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е чудесна. Много весела и лятна.
    Извинявам се за объркването днес и искам въпреки голямото закъснение, да те поздравя с Рождения ти ден и да ти пожелая да създаваш все такива красиви неща.

    ОтговорИзтриване
  3. Честит взет изпит, Ем! И с нетърпение ще чакам снимковия мат`риал на порт-фолиото. :)) Ама после ще искам и снимки от чудното кътче, където ще почивате.
    А картичката е супер слънчева!

    ОтговорИзтриване
  4. Браво за изпита :)
    Ще очаквам порт-фолиото, интересно ми е да го видя :)
    И аз искам снимки :)
    Картичката ти е супер сладка и много слънчева :)

    ОтговорИзтриване
  5. О, снимки ще има мноооооооооого! Имам си нов фотоапарат!

    ОтговорИзтриване