събота, 10 април 2010 г.

Какво иска една жена?

Всяка жена има нещо, което тайничко иска много силно. Например нови скъпи обувки, или пък почивка на морето, или като мен - нов фотоапарат. Аз съм сигурна, че както и аз всяка една от вас е заобиколена от много хора, които я обичат и ако можеха на драго сърце щяха да й подарят целия свят. За жалост в днешия свят където парите са царицата на всичко не винаги може да направим най-скъпия подарък за най-скъпите си хора. За това изправена пред тази дилема - да подарявам на един много скъп за мен човек, аз сътворих тази картичка. Защото каквото и да сикаме, от каквото и да имаме нужда, накая всяка дена то нас иска само едно - любов. А в тази картичка има точно това!








6 коментара:

  1. Много мило написано :). Със сигурност тази прекрасна картичка ще стигне до точното място в сърцето на този специален човек :).

    ОтговорИзтриване
  2. И аз смятам, че най-важна е любовта. Прекрасна картичка си подготвила.

    ОтговорИзтриване
  3. Ем, ела в моя блог за да получиш наградка :)

    ОтговорИзтриване
  4. Скъпа авторке на този не особено отговарящ на заглавието си пост, вие жените искате много и различни неща, някои от които са непредвидими и странни, а други - съвсем конвенционални и меркантилни. Лошо няма, това ви прави различни и интересни, I guess... Проблемът е, че изброените от теб неща не са въпрос на полова принадлежност, а на най-обикновен общочовешки каприз. Независимо дали си мъж, жена или перничанин, ще ти е кеф да идеш на почивка, да имаш готини дрешки или да получиш за подарък нещо, свързно с хобито и професията ти. Тоест, ти далеч не отговаряш на сериозния въпрос "Какво иска една жена?" и даваш примери за подаръци, които биха зарадвали повечето хора на планетата, но не се безпокой - в цялата човешка история никой не е успял да даде задоволителен отговор. :) Поне опита, нали?

    ОтговорИзтриване
  5. Ем, прекарсна картичка.
    И при мен имаш награда.

    ОтговорИзтриване
  6. Bla, ако беше вникнал в това което се казва в поста щеше да разбереш, че аз знам отговора. За жалост това е проблема на мъжете, не разбират от дума и за това винаги ще се чудят за въпрос, който има съвсем елементарен отговор и направо ги боде в очите.

    ОтговорИзтриване